Puncte slabe si puncte forte pentru fiecare zodie

Descopera care sunt cele mai bune si cele mai rele trasaturi de personalitate ale fiecarei zodii, pentru a va ajuta sa va imbunatati abilitatile si pentru a gasi armonia interioara.
Berbec
Puncte slabe: sunt oameni incapatanati, exasperanti.

Atitudinile sale impulsive cauzeaza de multe ori probleme, pe care nu stiu cum sa rezolve, si au un simt exagerat al responsabilitatii care duce la o stare permanenta de stres.
Puncte forte: sunt foarte diplomatici in societate, isi fac timp pentru a gasi solutiile cele mai potrivite; stiu cum sa-si exprime gusturile lor;

sunt pasionati de tot ce e nou; isi exprima sentimentele in mod deschis si sunt extrem de loiali.
Taur
Puncte slabe: problemele lor sunt aproape intotdeauna de ordine materiala. Taurii sunt foarte pesimisti si mereu pun raul in fata.

Puncte forte: au grija de casa, sunt practici si realisti. Vor sa cunoasca bine toate lucrurile de baza ale vietii. Sunt foarte senzuali si amuzanti, avand un mare simt al umorului.
Gemeni
Puncte slabe: sunt oameni nerabdatori si cu un comportament variabil, prin urmare, induc in eroare pe cei care impart viata cu ei.

Uneori par a fi superficiali, pentru ca fac mai multe lucruri deodata.
Puncte forte: sunt persoane deschise, ascultatoare si ingenioase. Au o putere mare de convingere si un entuziasm copilaresc, lucruri care ii fac sa obtina ceea ce isi doresc.
Rac

Puncte slabe: sunt foarte nesiguri si sensibili, ceea ce duce ii face sa amane multe lucruri. Ei au dificultati in exprimarea sentimentelor de teama de a fi respinsi. Daca se plictisesc de ceva, ei devin foarte tristi.
Puncte forte: au o simpatie naturala si o mare sensibilitate de a ii ajuta pe altii. Stiu sa profite de oportunitati, sunt inteligenti in afaceri si au o intotdeauna o intuitie puternica.
Leu
Puncte slabe: sunt personalitati arogante si autoritare, uneori intolerante. Tind sa intervina atunci cand nu ar trebui. Extravaganta si incapatanarea lor ii impiedica sa vada realitatea lucrurilor.
Puncte forte: sunt grijulii, credinciosi si iubitori. De asemenea, sunt simpatici, asa ca au multi prieteni. Norocul este intotdeauna de partea lor, deoarece ei au multa incredere in sine. In acelasi timp, sunt creativi si entuziasti.

Fecioara
Puncte slabe: conservatori, perfectionisti, isi fac prea multe griji despre tot ceea ce fac alte persoane si ii critica dur pe altii. Ei tind sa se piarda in detalii si au dificultati in a rezolva conflictele personale.
Puncte forte: modesti, inteligenti si timizi. De asemenea, meticulosi, practici si harnici. Ei au abilitati analitice puternice si sunt foarte fiabili in toate aspectele. Ei stiu cum sa ii ajute pe altii in rezolvarea problemelor lor. Afectiunea lor este adevarata si sincera.

Articolul continuă după reclame

Balanta
Puncte slabe: sunt indecisi si usor de influentat de alte persoane. Balantele sunt nesigure si ezita sa ia decizii pentru a rezolva problemele.
Puncte forte: au multe caracteristici pozitive. Sunt diplomatici, fermecatori, sociabili, optimisti si persoane romantice. Ei au un caracter echilibrat. Evita confruntarile agresive si cauta un mediu linistit unde sa traiasca. De asemenea ei au un gust estetic rafinat.

Scorpion
Puncte slabe: sunt fiinte compulsive si obsesive. De multe ori, ei pot avea resentimente si sunt incapatanati. Ei au mari contradictii emotionale si nemultumiri fata de ei insisi, in domeniul iubirii, au o gelozie nesanatoasa si o lipsa de incredere.
Puncte forte: persoane emotionale, determinate si foarte pasionale. Atrag persoanele in jurul lor ca un magnet, reuseste sa atraga atentia altora si, prin urmare, obtin intotdeauna ceea ce isi doresc. Sunt norocosi pentru ca stiu ce vor de la viata.

Sagetator
Puncte slabe: sunt persoane neglijente, care pot forta lucrurile pana la un punct final de pericol. Au tendinta de a nega lucruri pe care le-au facut si isi asuma responsabilitati pe care nu le pot indeplini.
Puncte forte: sunt plini de pofta de viata, isi indeplinesc toate sarcinile cu mare optimism. Ele sunt planificatori buni si isi asuma riscuri pentru a-si indeplini obiectivele. Au un mare simt al umorului, sunt copilarosi si au o intuitie buna.

Capricorn
Puncte slabe: sunt un pic sensibili la probleme cardiace. De multe ori se refugiaza in propria melancolie si de multe ori uita de lucrurile pozitive din viata. Cel mai mare dezavantaj este ca au o ambitie excesiva.
Puncte forte: sunt persoane foarte prudente si rationale, prin urmare, reusesc mereu ce isi propun. Ei nu se lasa descurajati de esecuri si arata o mare perseverenta pentru a iesi din orice necaz. Stiu foarte bine cum sa-si foloseasca talentele si abilitatile lor.

Varsator
Puncte slabe: sunt persoane care au un caracter contradictoriu si nu stiu ce vor de la viata. Sunt mereu in mijlocul problemelor si de multe ori incalca regulile si sunt neconventionali.
Puncte forte: le place sa ii ajute pe altii in plan sentimental. Sunt atrasi de noutati si de lucruri neobisnuite. Sunt optimisti, am o mare incredere in propriile forte, astfel incat reusesc intotdeauna sa-si rezolve problemele intr-un mod sau altul.

Pesti
Puncte slabe: sunt persoane extrem de egoiste. De multe ori confunda realitatea cu fantezia. Ei sunt prea emotionali si au tendinta de a suferi de necazurile altora.
Puncte forte: sunt sensibili, romantici si visatori. Sunt buni intuitori si acest lucru ii face buni negociatori. Le place sa aiba grija de aspectul fizic si sa atraga multi oameni in jurul lor. Datorita spiritului lor nelinistit, ei sunt creativi si dezvolta diferite aspecte artistice.
Sursa: www.bzi.ro

Publicitate

Dacă vă plac materialele publicate va invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook