Horoscop Urania pentru perioada 16 – 22 decembrie 2017. Luna Noua in Sagetator aduce mari schimbari in relatiile de cuplu

Publicitate

Sagetator

În noaptea de 16 decembrie, mesaje ale organismului care indică o disfuncție sau o infecție ascunsă; mânie, revoltă înăbușită, frustrare sau supărare profundă. Între 16 decembrie, după ora 03:00′, și 18 decembrie, după-amiaza, Luna va tranzita semnul lor natal și le va da chef de viață, mobilitate spirituală și energie fizică, disponibilitate spre călătorie, aventură; dorința de experiențe incitante și de cunoaștere va fi sporită de Luna Nouă în Săgetător din 18 decembrie care va încheia un ciclu de un an și va deschide altul nou, până în decembrie 2018, cu valoare de transformare și progres personal.

Între 18 decembrie, după ora 15:39′, și 21 decembrie, în zori, pe casa a II-a a banilor rezultați din muncă și efort propriu vor avea loc mai multe evenimente al căror efect major care nu se va epuiza prea repede și care îi vor obliga pe Săgetători să trăiască, de acum încolo, cumpătat, rațional și să ia decizii mature, îndelung cântărite. Astfel, prin acest sector va trece Luna, care va produce primele semne de ambalare astrală; Saturn își va face intrarea în Capricorn, pe 20 decembrie, zodie în care va rămâne aproape trei ani.

Pe 21 în casa a II-a și Soarele va traversa Capricornul timp de o lună, accentuând ideea de responsabilitate și precauție necesară în manipularea banilor. Între 21 decembrie, după ora 04:30′, și 22 decembrie, știri care uimesc, vești care îi pun pe gânduri pe Săgetători, întâlniri neașteptate cu persoane care le pot modifica starea de spirit sau premizele viitoarelor decizii.

Întâmplări ciudate în timpul deplasărilor curente sau al scurtelor călătorii. Posibile situații care deschid o fereastră spre satisfacție și succes în plan artistic, interpretativ, sportiv. Împăcări ale partenerilor certați, separați de ceva vreme care se apropie brusc, din inițiativa Săgetătorului sau pe fondul unor circumstanțe care îi aduc față în față, fără nici o premeditare personală.

Capricorn

În noaptea de 16 decembrie, ecouri ale unor cuvinte sau gesturi comise de prieteni care le produc nativilor o impresie puternică dar proastă. Între 16 decembrie, după ora 03:00′, și 18 decembrie, după-amiaza, posibile descoperiri, dezvăluiri sau mărturisiri care pun într-o lumină nouă evenimente din trecut permițând nativilor să intervină în limitarea efectelor negative produse de respectivele întâmplări ori să provoace redeschiderea acelor subiecte vulnerabile pentru a căror rezolvare le trebuiau niște date importante pe care nu le aveau.

Acest context va beneficia și de impactul novator al Lunii Noi care se va produce pe 18 decembrie și care le va permite nativilor să pună punct unei situații încurcate care durează de aproximativ un an. Între 18 decembrie, după ora 15:39′, și 21 decembrie, în zori, nativii vor fi eroii dar și beneficiarii unor tranzite care, pentru ei, singurii din întregul zodiac, vor avea și consecințe favorabile.

Tranzitul Lunii le va atenua asperitățile din gând și faptă, dându-le mai multă sensibilitate și îngăduință. Pe 20 decembrie, va avea loc evenimentul major al acestui an: intrarea planetei Saturn în semnul lor zodiacal le va permite nativilor să închidă, pe parcursul a trei ani, ceea ce s-a declanșat în existența lor cu 28 – 29 de ani în urmă, și să înceapă reconstrucția de sine.

Intrarea Soarelui în Capricorn (21 decembrie) le va da nativilor mai multă rezistență fizică și psihică, mai multă tenacitate și o abordare corectă, ordonată, adecvată, prin abordare și soluție, a subiectelor de viață cu care se confruntă. Între 21 decembrie, după ora 04:30′, și 22 decembrie, situații incomode, surprize în plan financiar legate de venituri și plăți neprevăzute.

Ajutor care vine de la copii sau prin intermediul lor; situație specială, oarecum paradoxală, care indică un factor pozitiv survenit în viața lor. Împrejurare favorabilă cu autor necunoscut ori din cauze descoperite târziu.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare–>

Publicitate

Dacă vă plac materialele publicate va invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook