Horoscop zilnic 6 ianuarie 2018: O zodie are parte azi de cele mai frumoase momente

Sagetator

Este o zi care promite multe in plan romantic! Astrele va sunt favorabile, astfel ca eforturile dumneavoastra nu vor fi zadarnice! Daca va pregatiti sa mergeti la o intalnire cu omul pe care il iubiti, va fi o reusita totala. Veti trai senzatii noi si o armonie de sentimente! Daca sunteti inca singur si nu v-ati gasit un partener, aveti sansa sa-l intalniti astazi. Va fi un om interesant si placut.

Capricorn

Trebuie sa fiti realist in tot ce se refera la planuri comune. O zi are numai 24 de ore, dar vreti sa faceti in acest rastimp mai mult decat ati putea intr-o saptamana. Trebuie sa ascultati sfaturile persoanei iubite (priveste cu mai multa luciditate asupra lucrurilor) si sa va pregatiti ca o parte din planurile pentru astazi sa le amanati. In schimb, restul programului va iesi minunat.

Varsator

Articolul continuă după reclame

Trebuie sa va straduiti pentru a atrage atentia persoanei care va atrage precum un magnet! Daca vreti sa vi se acorde atentie, trebuie sa fiti ceva mai activ si mai convingator. Adica un pic mai mult decat s-ar cuveni. Asta e! Astrele sunt astazi de partea celro care nu sunt complexati si care nu se tem sa ia taurul de coarne. Cu alte cuvinte, daca intentionati sa luptati pentru iubirea dumneavoastra, dati dovada de mai mult curaj. In caz contrar, veti pierde sansa dumneavoastra!

Pesti

Astrele v-au pregatit astazi un pachet considerabil de fermitate, determinare si incredere in sine. Este vorba despre toate domeniile vietii, de la activitate profesionala sau studii, la dragoste. Ceea ce inseamna ca, in sfarsit, veti putea prelua initiativa, facand pasi in directia relatiei pe care nu ati indrazniti pana acum sa o insufletiti.

Nu trebuie sa va temeti ca omul iubit ar putea intelege gresit insistenta dumneavoastra! Afisand o usoara indignare, dar numai pentru ca asa o cere bunul simt, persoana la care visati va va incredinta fara sa clipeasca inima si, implicit, responsabilitatea pentru luarea de decizii.

Sursa: jurnalul.ro

Publicitate

Dacă vă plac materialele publicate va invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook