Horoscopul toamnei de la astrolog Elena Bunescu. Află cum vei sta cu dragostea, banii, cariera şi sănătatea în urmatoarele 3 luni

Publicitate

Horoscopul toamnei 2017 – LEU
DRAGOSTE: Toată toamna va fi presărată cu momente importante pentru viitorul relațiilor cu cei dragi. Sunt ultimele luni în care îți poți recunoaște și onora sentimentele, indiferent cât de multe schimbări va trebui să faci în viața ta pentru a le acorda locul cuvenit.

Relația de cuplu trece prin mai multe etape de transformare, din care va ieși întărită sau se va ajunge, în mod firesc, la o separare.
CARIERĂ: Toamna nu aduce schimbări în situația ta profesională, dar vei primi indicii despre evoluția viitoare începând din iarnă. Aspectele cele mai importante sunt competența, meritul acumulat prin muncă, disciplina și dorința de perfecționare.

Dacă mergi pe drumul acesta, nu vei avea decât de câștigat.
SĂNĂTATE: Luna septembrie va semăna mult cu perioada anterioară, dar în octombrie și noiembrie vor începe să se contureze schimbări importante în acest domeniu. Vor apărea simptome alarmante, care vor dispărea la fel de repede – un avertisment foarte serios pe care ți-l transmite propriul corp pentru a face schimbările necesare în stilul de viață.

BANI: În septembrie ai putea recupera sume pe care ar fi trebuit să le încasezi deja, dar din cauza unor neînțelegeri au apărut întârzieri sau blocaje. În octombrie ai putea beneficia de o creștere de scurtă durată a veniturilor obținute din munca proprie. În noiembrie, chestiunile financiare vor trece în plan secund, din cauza unor preocupări mult mai importante.

Horoscopul toamnei 2017 – FECIOARĂ
DRAGOSTE: În septembrie și octombrie încă vei mai avea răgazul de a recunoaște care sunt problemele reale din relațiile cu cei dragi și de a le găsi soluții. Din noiembrie, timp de câteva luni bune, te vei confrunta cu situații deosebit de complicate, care te pot conduce la concluzii și la decizii greșite.

CARIERĂ: Culegi roadele eforturilor pe care le-ai depus în ultimii ani pentru a evolua pe plan profesional. Și în lunile de toamnă vei rămâne în această postură, de beneficiar al unor merite care îți sunt acum recunoscute. Este important să nu te culci pe o ureche și să nu refuzi progresul, pe motiv că îți este bine așa.
SĂNĂTATE: Acesta este un domeniu de viață care a fost zdruncinat serios întreaga vară și care va continua să îți dea bătăi de cap și în lunile de toamnă. Septembrie aduce o oarecare calmare a unor probleme, mai ales cele circulatorii, dar acestea nu vor dispărea și ar fi bine să nu le ignori. În octombrie și noiembrie se pot accentua aceste probleme, pe fondul unui stres mai puțin obișnuit în alte domenii, cum ar fi relațiile cu familia sau cu copiii.
BANI: Beneficiezi de sprijinul unor persoane cu putere de decizie pentru a câștiga mai bine, până la începutul lunii octombrie. Apoi, va trebui să faci demersuri repetate și serioase ca să te menții la același nivel sau să obții o creștere a veniturilor. Simplele revendicări nu îți vor fi de folos, va fi nevoie de documente și de dovezi ale unor competențe dobândite între timp.
Citeste continuarea pe pagina urmatoare===>

Publicitate

Dacă vă plac materialele publicate va invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook