Horoscopul toamnei de la astrolog Elena Bunescu. Află cum vei sta cu dragostea, banii, cariera şi sănătatea în urmatoarele 3 luni

Horoscopul toamnei de la astrolog Elena Bunescu. Află cum vei sta cu dragostea, banii, cariera şi sănătatea în urmatoarele 3 luni
Astrologul Elena Bunescu îti spune cum îţi va merge în dragoste şi în carieră, dar şi cum vei sta cu sănătatea şi cu banii în următoarele trei luni!
Horoscopul toamnei 2017 – BERBEC

DRAGOSTE: S-au adunat destui nori negri pe cerul relaţiei tale de cuplu şi dacă ai ştiut să îi îndepărtezi unul câte unul, urmează o perioadă mai senină. În octombrie începe o nouă etapă dificilă, în care fiecare va încerca să îşi impună voinţa asupra celuilalt, pe baza unor dorinţe puternice.
CARIERĂ: Toamna aduce complicaţii la locul de muncă, de care vei fi tentat(ă) să scapi printr-o schimbare radicală, în septembrie.

În octombrie îţi vine mintea la cap şi faci concesiile necesare pentru a asigura un climat de cooperare, fiindcă simţi că e nevoie de asta. Din noiembrie încolo, evoluţia profesională va depinde doar de tine şi de revendicările pe care le vei avea.
SĂNĂTATE:

Poţi descoperi destule dezechilibre în septembrie, cele mai multe provocate de problemele personale, pe care le cari cu tine şi le amesteci apoi cu cele de la muncă. Această încărcătură emoţională te destabilizează. În octombrie vei avea ocazia să te ocupi de vindecare, pas cu pas, şi de recuperarea echilibrului psihic.

În noiembrie poate începe o altă serie de probleme, din cauza unor pofte şi dorinţe pe care nu vei dori să le ţii sub control.
BANI: Prima lună de toamnă este mai degrabă o lună de bilanţ, în care vei ajunge la concluzia că poţi şi meriţi mai mult. În octombrie vei şi munci mai mult, ca să te apropii de noul tău obiectiv financiar.

Articolul continuă după reclame

Din noiembrie încolo, timp de un an, vei privi această problemă a resurselor ca pe un război pe care trebuie să îl porţi cu toţi cei din jur, ca să obţii ce consideri că ţi se cuvine.
Horoscopul toamnei 2017 – TAUR
DRAGOSTE: În septembrie vei avea un cadru favorabil pentru a clarifica multe dintre neînţelegerile care au dus la complicaţii în relaţiile cu cei dragi. Finalul lunii şi prima jumătate a lunii octombrie te vor ajuta să vezi mai clar ce ai de făcut pentru a păstra armonia în relaţiile sentimentale. Din octombrie încolo, timp de un an, vei avea ocazia să oficializezi o relaţie sau să renunţi la una care este mult prea complicată.
CARIERĂ: Toamna aceasta se anunţă a fi productivă pentru tine, mai ales prin numeroasele ocazii favorabile de a regla anumite relaţii de serviciu care nu funcţionează cum trebuie. Din octombrie încolo, vei avea mai multe ocazii de a stabili noi colaborări, parteneriate, asocieri, toate oficiale şi serioase, dar destul de problematice din cauza secretelor pe care ţi le ascund ceilalţi.
SĂNĂTATE: Ai avut un an la dispoziţie pentru a te armoniza cu mediul, a face schimbări benefice şi a-ţi construi un nou stil de viaţă, unul prin care să-ţi protejezi sănătatea. Acum vei merge mai departe pe drumul pe care l-ai ales. Stresul pe care îl generează situaţia din familie rămâne o posibilă sursă de probleme de sănătate, pentru mai mult timp de acum încolo.
BANI: În septembrie poţi încerca să recuperezi sume care ţi se cuvin, dar nu ţi s-au dat. În octombrie, banii vin de pe urma muncii proprii, cu mici bonusuri asigurate o bună relaţie bună cu superiorii. Din a doua decadă a lunii octombrie încolo, va trebui să fii atent(ă) la oferte şi contracte – de fapt, la tot ce apare nou.
Citeste continuarea pe pagina urmatoare===>

Publicitate

Dacă vă plac materialele publicate va invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook