Încercați această metodă simplă și eficientă pentru a calma durerile provocate de nervul sciatic

Oțet de cidru de mere
În diferite rețete pe care le găsiți on-line, oțetul de cidru de mere este adesea un plus binevenit. Cu toate acestea, nu suntem siguri daca oțetul de cidru de mere ajuta de fapt cu dureri sciatice in acelasi grad cum poate sarea Epsom.

Poate avea beneficii antiinflamatorii și de stimulare a circulației, dar rezultatele sunt adesea observate după consumarea otetului de cidru de mere, mai degrabă decât prin utilizarea externă. Dar, deoarece otetul de cidru de mere este un ingredient antifungic, această înmuiere a picioarelor poate ajuta în continuare la îndepărtarea mirosului datorită proprietăților sale antibacteriene și antifungice.

Unele modalități pe termen lung de a scăpa de durerea sciatică
În cazul în care înmuierea picioarelor funcționează pentru tine, fantastic! Acest amestec în mod regulat vă poate aduce o ușurare.
Dar, pentru o soluție pe termen lung, se recomandă următoarele strategii:
Vizitați un specialist medical care poate efectua terapie fizică și vă poate stabili o rutină de exerciții care vă ajută la îmbunătățirea posturii și relaxarea presiunii asupra nervului sciatic.

Inactivitatea poate duce la inflamație care poate face durerea sciatică mai gravă, astfel încât dacă vă asigurați că obțineți activitatea fizică zilnică puteți păstra inflamația sub control.
Dacă vă puteți permite, să vă luați o perioadă de odihnă limitată. De obicei, trei zile de relaxare pentru picioarele tale reprezintă o ușurare uriașă pe nervul tău sciatic și este deosebit de eficient dacă dormi pe o saltea fermă pe podea.

Aplicați atât pachete la cald cât și la rece pe spatele dvs. în partea de jos de câteva ori pe zi timp de câteva minute. Dar pentru cele mai bune rezultate, începeți cu pachete reci, apoi treceți la pachete fierbinți.
Explorați terapiile alternative. Acestea includ lucruri precum yoga, chiropractică, acupunctura și multe altele.

Aceste lucruri pot ajuta pe oameni diferiți în diferite domenii, deci ar putea necesita o anumită răbdare și explorare. Dar nu vă temeți să întrebați medicul specialist ce crede despre abordările mai naturale ale vindecării durerii sciatice.
Construiți un repertoriu al întinderilor inferioare din spate pentru o ușurare temporară dar consistentă.

În ansamblu, un remediu real pentru durerile sciatice este cel mai bine întâlnit cu exerciții sigure și corecte, fizioterapie și întindere. Dar pentru o mai rapidă ameliorare a durerii pe termen scurt, remedii naturale, cum ar fi inmuierea picioarelor in sare Epsom, pot fi în măsură să ajute.
Sursă: theheartysoul.com

Publicitate

Dacă vă plac materialele publicate va invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook