Aceste 3 zodii vor avea o toamna grea – vor suferi mult in acest anotimp

Aceste 3 zodii vor avea o toamna grea – vor suferi mult in acest anotimp
Pentru cativa nativi, toamna a inceput deja cu o serie de probleme. Viata ia o intorsatura neasteptata, ceea ce ii va surprinde. Din pacate lucrurile nu vor sta tocmai bine in lunile care vor urma.
Berbec:

Nu este liniste pe nici un plan din viata ta, astfel ca simti ca lucrurile iti cam scapa de sub control si nu reusesti sa o iei pe un fagas normal. Proiectele de la munca sunt date peste cap si parca totul se duce pe rapa. In viata ta personala vor aparea unele discutii din maruntisuri, astfel ca nu iti vei explica cum o relatie perfecta este pe punctul de a se destrama.

Fecioara:
Toamna vine cu mult ghinion si in cazul acestui nativ. In curand lucrurile nu vor mai merge atat de bine ca si pana acum, astfel ca vor aparea unele provocari si sabotaje la locul de munca. Din pacate, esti cu mainile legate. Ba mai mult, se vor anunta si unele certuri in cuplu.

Scorpion:
Toamna pentru tine vine cu o gripa severa, care se intinde pe mai multe saptamani. Din cauza acesteia vei rata unele oportunitati care nu se vor mai intoarce. Esti stresat si nevoit sa refaci unele documente fara de care nu poti inainta. Birocratia te da peste cap.
Sursa: planetapamant.com

Publicitate

Dacă vă plac materialele publicate va invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook