Horoscop 16 ianuarie 2018 pentru toate zodiile: Pe plan financiar, apar cheltuieli la comun cu alţii. Conflicte în familie

Citeşte previziunile pentru toate zodiile pentru ziua de marţi.

BERBEC:

Din punct de vedere amoros această zi începe bine pentru tine. Ai discuții importate în legătură cu o vacanță cu persoana iubită și cu familia. Trebuie să eviți certurile pentru că riști să strici relațiile.

TAUR:

Ar trebui să te ocupi mai mult de familie. Ai discuții importante cu membrii familiei. În această perioadă ai o sensibilitate pentru locul natal și pentru familia ta. Îți vei aminti de copilărie și locul tău de proveniență, uitându-te la albume vechi cu fotografii, iar acest lucru îți va da o stare bună de spirit.

GEMENI:

În prima jumătate a zilei relațiile cu cei apropiați sunt animate. Se poate să ai de făcut niște drumuri, scurte ce-i drept, pentru a rezolva unele probleme personale sau profesionale.

RAC:

Începutul zilei îți aduce venituri obținute prin munca proprie. Există posibilitatea să crești din punct de vedere financiar,să ți se modifice condițiile de muncă sau activitatea profesională,iar de aici apar câștiguri financiare suplimentare.

LEU:

Ai energie la începutul zilei, însă acest lucru îi poate obosi pe cei din jurul tău. De aceea, trebuie să îți stabilești prioritățile și să eviți eforturile solicitante. Este posibil să începi o nouă etapă din viața ta, cu alte principii și alte percepții despre viață.

FECIOARĂ:

În primele ore ale acestei zile ai nevoie de odihnă și de o scurtă retragere din forfota zilnică. Lasă grijile deoparte și fă-ți timp pentru tine. Se anunță o perioadă destul de stresantă, cu bune și rele, dar cu încredere și bunăvoință vei trece peste.

Articolul continuă după reclame

BALANȚĂ:

Trebuie să te odihnești și să te detașezi de haosul cotidian. Sănătatea ta este vulnerabilă, de aceea este indicat să ai mai multă grijă de tine. Toate indicațiile în legătură cu asta sunt de folos ,iar la sfârșitul zilei te vei simți mai bine.

SCORPION:

Ar fi bine să nu povestești despre planurile tale de viitor pentru că sunt și rău voitori care îți pun bețe în roate. În a doua jumătate a zilei ai nevoie de odihnă!

SĂGETĂTOR:

Această zi va fi pentru tine o zi a reflecțiilor. Se poate să ai planuri de dezvoltare personală, călătorii pe distanțe lungi sau în străinătate unde vei cunoaște persoane noi. Există riscul să provoci conflicte pentru că ești prea directă.

CAPRICORN:

Pe plan financiar, apar cheltuieli la comun cu alții. Este neapărată nevoie să achiți facturile vechi și taxele. Se poate să primești oferte de colaborare ,ceea ce îți va aduce venituri suplimentare.

VĂRSĂTOR:

Din punct de vedere financiar, apar cheltuieli și nu stai prea bine cu banii, așa că gândește-te de unde să faci rost mai repede. Pe plan sentimental, lucrurile sunt roz, deci profită de acest lucru.

PEȘTI:

Pot apărea conflicte pe termen lung în familie ,deci se recomandă prudența. Pot apărea probleme de sănătate ale sistemului circulator, în special probleme de inimă. Apelează la specialiști și îngrijește-te corespunzător.

Sursa: www.romaniatv.net

Publicitate

Dacă vă plac materialele publicate va invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook