Horoscop 15 ianuarie 2018: Zi complicată, conjuncţia Lună-Mercur influenţează deciziile tuturor zodiilor

Ca efect al conjunctiei Mercur-Luna, imaginatia capata azi o amploare deosebita si poate influenta initiativele si deciziile.

Apare o tendinta de a vedea totul in roz si de a reactiona mai degraba emotional decat rational. In consecinta, astazi este indicat sa se evite adoptarea unor decizii majore.

BERBEC:

Cel mai bine ar fi dacă petreci mai mult timp acasă, alături de familie. Dacă îți vei organiza programul astfel încât să stai în fiecare zi cu persoanele dragi, toată lumea va fi mulţumită şi inclusiv tu vei avea multe de câştigat.

TAUR:

Prietenii sunt alături de tine şi la bine, şi la rău. Faci chiar unele drumuri împreună cu prieteni mai apropiaţi, iar atmosfera este una extrem de plăcută.

GEMENI:

Este nevoie de puţină disciplină în relaţiile tale amoroase. Comportamentul actual, care presupune să îți faci de cap fără a-ți asuma vreo responsabilitate, nu mai are şanse de reuşită mult timp de acum înainte.

RAC:

Te înțelegi foarte bine cu cei mici, astfel încât ar fi bine să îți rezervi mai mult timp pentru ei. Poți să-i duci la un teatru de păpuşi sau chiar să te alături lor atunci când se uită la desene animate. Vei redescoperi unele dintre plăcerile propriei copilării.

LEU:

Climatul de la locul de muncă devine mult mai relaxat azi. Dispar discuţiile în contradictoriu şi cerinţele care nu ar putea fi îndeplinite niciodată, pentru a lăsa locul unui climat de bună-înţelegere şi de adevărată colegialitate.

FECIOARĂ:

Câștigi încrederea unor persoane cu greutate în anumite medii, iar pe viitor acest lucru va fi de foarte bun augur pentru îmbunătăţirea imaginii tale. Iar o imagine mai bună va însemna, automat, mai mulţi bani şi mai multă putere.

BALANȚĂ:

Articolul continuă după reclame

Se dezvoltă foarte frumos relaţia cu o persoană care până acum a jucat un rol cu totul secundar în viaţa ta. De acum situaţia se va schimba, deoarece ai descoperit nu numai gusturi şi preferinţe comune, dar şi posibilitatea de a demara câteva afaceri în tandem.

SCORPION:

Poți face cuceriri amoroase fără mari eforturi. Este suficient doar să te îmbraci frumos, să mergi în locurile potrivite şi să începi să vorbești în stilul tăuobişnuit. Restul se va întâmpla de la sine.

SĂGETĂTOR:

O persoană îşi asumă rolul de profesor şi te ajută să înţelegi multe lucruri care până acum îți rămăseseră ascunse. Ești cu urechile ciulite şi încerci să profiți cât mai mult de vasta sa experienţă de viaţă, care i-a conferit o înţelegere mult superioară celei obişnuite.

CAPRICORN:

Încă o dată, există clipe în care ești nevoit să sacrifici clipa de faţă pentru un viitor mai mult sau mai puţin probabil. Uneori te întrebi dacă nu cumva greşești considerând mereu că fericirea va fi cândva în viitor, în loc să te mulţumești cu ceea ce îți oferă clipa de faţă.

VĂRSĂTOR:

Pentru a putea da randament la locul de muncă, trebuie să ai toate condiţiile acasă. Din păcate însă, în aceste zile lucrurile nu merg prea bine la domiciliul tău. Agitaţia prea mare nu vă permite aproape nici un moment de linişte.

PEȘTI:

Le ceri persoanelor din familie să se implice mai mult în treburile casnice. Te-ai cam săturat să îți asumi rezolvarea tuturor problemelor care se ivesc acasă şi încercisă îi responsabilizezi.

Sursa: www.romaniatv.net

Publicitate

Dacă vă plac materialele publicate va invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook