Mariana Cojocaru: Ce spune luna in care te-ai nascut despre destinul tau!

Publicitate

Luna în care ne-am născut înfluenţează destinul fiecăruia dintre noi. Astrologul Mariana Cojocaru detaliază pentru fiecare zodie.

Luna ianuarie vine cu inghetul si cu capacitatea de purificare a ceea ce reprezinta natura, latura umana.

Publicitate

Luna februarie vine cu reforma , care e specifica zodei varsatorilor dar si primei decade a varsatorilor, totul renaste.

Luna martie vine cu decanul doi si 3 din zodia pestilor si primul din berbec, acolo e gingasia, izvoarele datatatoare de viata.

Publicitate

Aprilie vine cu doi decani care apartin berbecului si al treilea in taur.

Combinatia pentru aprilie e extraordinara, intre forta, iubire si statornicie.

Luna iunie este denumită luna macilor, deja au apărut macii , decanul 2 şi 3 vine cu partea asta care tine de Mercur si gemenii indica faptul ca cuvântul de ordine e cel dat de luna, luna care guverneaza racul , cel de-al treilea decan, acolo e sensibilitatea, empatia şi familia .

Luna iulie este o combinaţie intre decanul 2 si 3 din rac unde guvernatoare este luna si decanul intai din leu unde decan e soarele.

Luna august cuprinde doi decani, din leu si elementele de baza sunt specifice zodiei leului, caracterul, mandria, dreptatea, tot in aug e si primul decan din fecioara, unde analiza, pedanteria,

Publicitate

lucrurile care tin de elemente puternice si profund critice nu fac decat sa dea o structura a lunii august in care perfectionismul sa fie dominant.

Luna septembrie vine cu elemente specifice inceputului de toamna.

Cei care se nasc intr-o astfel de luna au o structura cu totul aparte, sunt de o curatenie si puritate rar intalnita, iar ultimele 10 zile din septembrie apartin balantei unde guvernează Venus, romantismul, belsugul.

Luna octombrie unde avem decanul intai din scorpion. Anul acesta e un an cu vibratie numerologica 10, va fi cea mai importanta luna din acest an, deci sa tinem cont de aceste elemente si semne care vin, se anunta schimbari la care nu ne asteptam.

Luna noiembrie vine cu un număr maestru, in care lucrurile vin sa confirme cat de importanţi sunt cei care ne guverneaza destinele

Luna decembrie este luna nasterii mantuitorului. Lucrurile deja sunt menite sa fie cu totul altfel, predomina credinta, lumina.

Sursa: www.kfetele.ro

Articol preluat integral cu acord scris.

Publicitate

Dacă vă plac materialele publicate va invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook