5 Zodii cu destin de aur. Primesc totul de la viata.

Unele persoane pur si simplu se nasc sub o stea norocoasa. Spre deosebire de alti oameni, acestea au astrele de partea lor.

Fecioara


Nativii Fecioara au totul.

Poate nu stiai, dar aceasta zodie a dat pana acum cei mai multi miliardari. Analitici, tenace, perseverenti, obtin totul atat prin propria lor iscusinta, dar parca si ajutati de o mana divina.

Isi doresc din tot sufletul sa fie in top si reusesc intotdeauna. Sufera rar de tot in dragoste, pentru ca de cele mai multe ori aleg rational.

Scorpion


A fost daruit cu capacitatea de a intelege lucrurile dincolo de aparente. Are o intuitie deosebita, care il ajuta sa detecteze oportunitatile sau afacerile avantajoase.

Cand are un vis, nimic nu ii sta in cale.

E in stare sa-si foloseasca si puterea de seductie. Are si ceva mai mult noroc, fiindca banii, spre exemplu, trag la el ca un magnet

Leu


Un destin aparte are si Leul. Este considerat de prieteni, de cunoscuti, drept un norocos fara margini.

Reuseste in tot ceea ce intreprinde si are parte de apreciere, de recunoastere. Nu e insa tipul de bogat care agoniseste, pentru ca nu este in stare sa stranga bani pentru zile negre. Va cheltui mult, dar va si darui mult.

Săgetător

Tu faci parte dintre acele zodii care nu prea ştiu ce este ghinionul. Chiar dacă dai de greu şi pare că norocul te ocoleşte, nu te lamenta pentru că de foarte multe ori apare din senin, când te aştepţi mai puţin.

Capricorn


Nu stai şi aştepţi să-ţi cadă norocul din cer, ci munceşti şi te organizezi în aşa fel încât el să-ţi apară mereu în cale. De aceea te numeri printre zodiile norocoase care ştiu exact cum să atragă norocul de partea lor atunci când se află într-o situaţie aparent fără ieşire.

Sursa: www.kfetele.ro

Articol preluat integral cu acord scris.

Publicitate

Dacă vă plac materialele publicate va invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook