Remediu naturist pentru dizolvarea cristalelor de acid uric

Solutia medicamentoasa pentru acid uric crescut ar fi Allopurinol, Probenecid sau Uloric (febuxostat). Pentru acid uric crescut unii pacienti nu doresc sa depinda toata viata de aceste medicamente ci cauta un tratament naturist.

Trebuie sa mentionez ca un tratament pentru scaderea nivelului de acid uric poate provoca dureri, pentru ca stimuleaza guta. Asta nu este un semn rau. Durerea nu este nimic altceva decat dizolvarea cristalelor de acid uric. Trebuie sa monitorizezi pe toata perioada tratamentului, nivelul de acid uric pentru ca nu exista nici o diferenta între durerea cand cristalele de acid uric se formeaza sau se dizolva.

Adica sa stii daca tratamentul te ajuta sa scazi nivelul de acid uric sau nu.
Cum tratezi natural nivelul de acid uric crescut
Testarea nivelului de acid uric o poti face la doctor sau cu un kit din farmacii, acasa la tine. Pe perioada tratamentului minim o data pe luna trebuie sa faci testul. Daca nivelul de acid uric sa stabilizat atunci poti rari testele, dar nu mai putin de o data pe an!

Înainte de a-ti prezenta tratamentul naturist, trebui sa mentionez ca înainte de a începe tratamentul trebuie sa îti stabilesti un target. Trebuie sa stii care este nivelul de acid uric pe care vrei sa îl ai. Cu medicamentele din farmacii este mai usor, doar cresti doza. Cu tratamentele naturiste este mai dificil. Pe acestea le poti asocia cu suplimente alimentare sau diete vitaminizante.

Articolul continuă după reclame

Cifra maxima a nivelului de acid uric pentru targetul tau ar trebui sa fie 6mg/dL. Este mai indicat sa ai 5mg/dL asta permite si o marja pentru fluctuatiile naturale de acid uric din organism. Pentru cei care nu si-au trata nivelul crescut de acid uric de mult timp trebuie sa stie ca cristalele vechi de acid uric se dizolva mai repede cand nivelul este mai mic, deci este indicat ca testul sa arate între 2-3mg / dL.

Pentru acest tratament avem nevoie de:
2 cepe mari,
500 ml apa fierbinte,
miere de albine,
1-2 lingurite cu suc de catina.
Tratamentul pentru acid uric crescut se prepara astfel:
Ceapa tocata fin se pune cu apa fierbinte într-un vas de sticla,
Se amesteca de cateva ori si se închide etans, dupa care se lasa la macerat 12 ore.
Dupa cele 12 ore, se strecoara prin tifon, se adauga putina miere si sucul de catina sau de lamaie.
Se bea în fiecare dimineata cate o cescuta (100ml) din acest preparat. Dupa o cura de 2 saptamani ar trebui sa se simta îmbunatatiri majore ale nivelului de acid uric.
Sursa: sanatate.bzi.ro

Publicitate

Dacă vă plac materialele publicate va invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook