O persoană dragă care a murit te ”vizitează” în vis. Iată de ce ar trebui să te pună pe gânduri

S-a întâmplat de nenumărate ori să visezi o persoană dragă ție, care nu mai trăiește?

Dacă ai trăit o astfel de experiență, atunci ai avut parte de o ”vizită în vis”, după cum o numesc specialiștii în spirtism.

Cu toții suferim enorm când pierdem o persoană dragă, iar gândul că nu o mai putem revedea niciodată ne întristează și mai tare. Conform specialiștilor în spiritism, oamenii care trec în neființă nu încetează să comunice cu noi, încercândatsfel să ne aline durerea.

NU este un lucru ieșit din comun, motiv pentru care majoritatea oamenilor au vise în care le apar persoane decedate.

În timp ce pentru unii experți semnificația apariției unei persoane dragi, care a decedat, în vis, este învăluită în mister, alții acordă acestor ”vizite” tot felul de explicații. Ideea principală este, potruvit lui Patrick McNamara, doctor în Psihologie, că ”vizitele” din vis au o serie de caracteristici comune:

Trăsăturile fizice (vei vedea sau simți în vis dacă persoana decedată este sănătoasă sau bolnavă)

Articolul continuă după reclame

Trăiri pe care le ai în timpul apariției persoanei devedate (teamă, liniște, angoasă, îngrijorare, etc.).

Potrivit studiilor, persoanele decedate apar mai des în vise ca în perioada în care erau sănătoase și mai rar sunt visați în perioada lor de boală, în cazul în care decedatul a suferit.

De fapt, mereu aceștia apar întineriți, sau mult mai sănătoși și mai viguroși. De asemenea, persoana dragă pierdută vine ca să ofere liniște și siguranță celui care o visează.

”Sunt bine și încă sunt cu tine”, este mesajul pe care persoana care are visul îl primește, este părerea specialiștilor. Iar acest mesaj nu este unul rostit, așa cum ar putea crede multă lume, ci, mai degrabă, unul simțit.

”Vizitele din vis”, explică specialiștii, sunt de regulă foarte clare, intense și vii. Cu alte cuvinte, visele par că se întâmplă în realitate.

Sursa: www.unica.ro

Publicitate

Dacă vă plac materialele publicate va invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook