Obiceiuri pe care le au femeile fericite si independente. Ce sa faci si tu pentru a avea o viata mai frumoasa

Nu exista o combinatie mai buna decat aceea de a fi independent si fericit. Ce altceva iti mai poti dori?

Atunci cand nu depinzi de nimeni esti liber sa faci ceea ce vrei, sa iti urmezi visele, sa te pui pe primul plan, sa iti stabilesti viata asa cum iti doresti fara sa tii cont de parerea celorlalti.

Nu esti sigura ca te incadrezi in aceasta categorie? Iata ce face o femeie independenta si fericita si ceea ce poti face si tu…daca nu esti deja.

1. Merge singura la restaurant. Si nu isi aduce o carte in spatele careia sa se ascunda. In restaurante nu se citeste, ci se mananca si se savureaza cele mai apetisante feluri de mancare fara sa se numere caloriile.

O femeie independenta si fericita se bucura singura de acest lux.

2. Nu sta dupa un tip sa fie sunata sau sa primeasca un mesaj de la el. Daca e interesata de ea, foarte bine. Daca nu, in niciun caz nu se va holba la telefon o zi intreaga si nici nu va plange si nu se va enerva caci nu o cauta.

3. Prefera sa calatoreasca singura. Ce poate fi mai enervant decat sa stai dupa partenerul sau partenera de calatorie care intarzie sau ce poate fi mai enervant decat sa fii nevoita sa iti faci programul in functie de altii. Mai bine singura.

4. Nu se ia dupa multime.

Ceea ce face majoritatea este plictisitor. Femeia independenta alege intotdeauna drumul pe care si-l doreste indiferent de ceea ce fac ceilalti.

5. Are suficienta incredere in fortele proprii incat sa se indeparteze de o eventuala situatie neplacuta. Fie ca este vorba de o relatie, fie ca este vorba de un job care nu ii satisface toate nevoile, o femeie independenta nu va avea nici o ezitare in a o lua de la capat intr-o alta parte sau cu o alta persoana.

Articolul continuă după reclame

6. Isi cumpara singura flori. Este un gest simbolic pentru a-si arata aprecierea si iubirea de sine.

7. Nu este in cautarea unui iubit, ci in cautarea unui partener egal. Ea nu are nevoie sa fie iubita nimanui, ci are nevoie de un barbat sigur pe el alaturi de care sa inceapa o noua etapa a vietii lor.

8. Recunoaste ca este o persoana ce merita apreciata in tot ceea ce face. Tocmai de aceea nu-i este teama sa-si verbalizeze calitatile si realizarile si sa ceara o marire de salariu de va fi nevoie.

9. Nu are timp de nimicuri. Nu intra in niciun fel de joc, nu-si pierde timpul si in niciun caz nu va cadea victima unei drame.

10. Ramane fidela propriilor convingeri si principii. Ceea ce inseamna ca indiferent cu cine va intra in discutie, nu va inceta sa-si impartaseasca ideile si convingerile.

11. Se intinde dupa nota de plata. Sigur, aprecieaza cand cineva se ofere sa-i ofere cina, insa vrea sa arate ca isi poate achita si singura consumatia.

12. Nu agreeaza persoanele care cersesc atentie. Daca te afli la o petrecere si te simti stingher si nesigur, ai face bine sa stai departe de femeia independenta, ea vrea sa fie inconjurata numai de oameni cu aceeasi tarie de caracter ca a ei.

13. Isi pune propriile planuri pe primul plan. Asta nu inseamna ca ii ignora pe ceilalti din jurul sau, insa, in niciun caz nu va renunta la planurile si obiectivele ei in favoarea celorlalti.

14. Stie exact cine este si ce vrea. Si nu-i este teama sa exprime acest lucru
.
15. Nu are nevoie niciodata de nimeni. Nu are nevoie de nimeni ca sa faca ceea ce-si doreste, dar asta nu inseamna ca nu stie sa ceara ajutorul.

16. Nu isi cere scuze. Pur si simplu pentru ca nu are de ce.

17. Nu are nevoie de rasfatul nimanui. Se poate rasfata singura fara nicio problema.

Publicitate

Dacă vă plac materialele publicate va invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook