Sapte sfaturi pentru un machiaj de zi cu zi

Nu aveti nevoie de un make-up artist pentru a face un machiaj superb.Tot ce trebuie sa faci,este sa utilizezi cateva sfaturi inteligente,care sa accentueze frumusetea naturala sis a ascunda unele defecte.

Am adunat cateva sfaturi pentru cele mai uimitoare machiaje, care te vor face sa arati uimitor in fiecare zi.

Utilizati fonduri de ten de diferite culori pentru conturarea fetei

Aplica fondul de ten mai intai,apoi corectorul.Fondul de ten face mai fin tonusul pielii , iar corectorul accentueaza trasaturile faciale.

Conturarea nasului

Pentru a face nasul sa arate bine proportionat si frumos,nu este necesar sa se mearga pana la bisturiu.Aplica anticearcan mai inchis pe partile laterale si sub varful nasului,apoi amestecati culorile.

O modalitate simpla de a sublinia sprancenele

Schiteaza sprancenele cu un creion.Linia de jos mai intai,apoi cea superioara.Acum completati sprancenele cu linii scurte.

Ochi expresivi

Utilizati un creion illuminator pentru un aspect proaspat si stralucitor.

Articolul continuă după reclame

Cum desenati sagetile de la ochi

Pentru a forma sageata,trage mai intai o linie subtire de la coltul exterior al ochiului spre frunte.Apoi se adauga inca o linie subtire aproape de mijlocul ochiului si conectati-o la prima linie.Se completeaza sageata.Asigurati-va ca nu lasati vreo pata alba.

Un machiaj rapid al ochilor

Veti avea nevoie doar de o paleta de machiaj de baza,pe care cu siguranta o aveti in trusa dvs. de machiaj.

Buze pline

Hidrateaza mai intai buzele cu balsam de buze,apoi pudreaza usor iintreaga suprafata a buzelor.Schiteaza conturul buzelor cu un creion.Aplica un ruj mai deschis la colturile buzelor si unul mai deschis la mijloc.Amesteca un pic cele doua culori

Publicitate

Dacă vă plac materialele publicate va invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook