Superstitii: Plantele care atrag banii şi prosperitatea în casă.

Cum putem să atragem norocul și banii în casa noastră? Ei bine, pentru asta avem nevoie ca în locuința noastră să ne înconjurăm de câteva plante

Busuiocul este considerat o plantă aducătoare de noroc, magică și sfântă, despre care se crede că s-ar fi ivit din lacrimile Maicii Domnului.

Numita norocel sau bănișor, planta-de-jad atrage prosperitatea în casă.

În China, multe case și restaurante au un ghiveci cu o astfel de plantă în apropierea ușii principale. Se crede că ea aduce belșug și prosperitate, mai ales dacă este primită în dar.
Magnolia-albă este considerată un simbol al purității.

Se spune că, dacă e plantată în fața casei, atrage satisfacții și fericire.

Articolul continuă după reclame

Dacă se află în curtea din spate, simbolizează bogății ascunse sau acumularea treptată a unei mari averi, scrie femeia.ro.

Pentru chinezi, bujorul este regele florilor, care aduce bogații și onoruri. Legenda spune ca toți bujorii sunt norocoși, însă cei de culoare roșie îl aduc în viața fetelor pe cel care le e sortit.

Tot pentru noroc și prosperitate sunt recunoscute și florile de iasomie. Îngrijește cum se cuvine o astfel de plantă pentru a te bucura de florile ei, dar sși de norocul pe care aceasta îl va atrage pentru tine!

Despre bambus, se spune că este planta care aduce cel mai mult noroc. Este adorat de toată lumea pentru ca nu e pretențios șsi, pe lângă noroc, aduce dragoste și liniște în casa celui care îl îngrijește.

Sursa: www.antena3.ro

Articol preluat integral cu acord scris.

Publicitate

Dacă vă plac materialele publicate va invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook