Veste pentru pensionari de la ministru Muncii, Lia Olguţa Vasilescu

Veste pentru pensionari de la ministru Muncii, Lia Olguţa Vasilescu
Premierul Mihai Tudose a declarat că Legea pensiilor este gata ca proiect, precizând că, în prezent, ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, lucrează la o estimare tehnică privind logistica şi perioada de procesare a celor cinci milioane de dosare de pensii.

‘Da, este gata. Acum doamna ministru Vasilescu lucrează cu echipa domniei sale la o estimare tehnică, în cât timp se procesează, se pot procesa cele cinci milioane de dosare, ce nevoi tehnice mai sunt, ne mai trebuie calculatoare, ne mai trebuie oameni.

Sunt cinci milioane de dosare, nu-şi permite nimeni să greşească, altfel o luăm de la capăt, ştiţi, cu greşelile de la recalculare care îngroşau coada, stătea câte un om de două-trei ori la coadă pentru aşa ceva’, a declarat Mihai Tudose, luni seară, la Antena 3.
Premierul a explicat că viitoarea lege a pensiilor este bună pentru că prevede ‘creşterea punctului de pensie, stingerea unor inechităţi’.

Articolul continuă după reclame

‘Va mai dura un pic, cred, până când vine şi cu estimarea şi cu implementarea, va lua timp. Trebuie să înţeleagă toată lumea că nu poţi face o recalculare într-o zi, două sau într-o lună, e vorba de luni de zile’, a afirmat Tudose.

Premierul a precizat că, în ceea ce priveşte recalcularea pensiilor, a adresat ministrului Muncii rugămintea ca acest proces să înceapă cu dosarele celor mai în vârstă pensionari.
‘Se lucrează la aceste lucruri, când sunt gata o să vi le prezinte domnia sa şi noi toţi, în final’, a mai declarat şeful Guvernului. AGERPRES
Sursa: www.capital.ro

Publicitate

Dacă vă plac materialele publicate va invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook

Un comentariu la „Veste pentru pensionari de la ministru Muncii, Lia Olguţa Vasilescu”

  1. MARS IN MORTII MA-TII CU LEGEA PARASTASULUI FAMILIEI TALE…! OLTEANCA INFECTA,ALUPIGUS CURAND…

Comentariile sunt închise.