Zodiacul Iubirii: Ce aduce anul 2018 zodiior pe plan sentimental

Se anunță mari schimbări în viața sentimentală a fiecărui nativ

Berbec – Sunteți un semn pozitiv, masculin a cărei planetă guvernatoare a iubirii este Venus. Se pare că aceasta va sta în poziții favorabile cu planeta guverantoare a familiei care este Luna, aspect care vă poate aduce noi începuturi benefice în 2018.

Taur – Situația dumneavoastră sentimentală este profund influențată de pozițiile celor două planete: Pluton, cea ce guvernează dragostea și Soarele stăpânul familiei. Aceste două planete sunt în poziții foarte benefice ce favorizează căsătoriile și avansările pe plan sentimental. Lucrurile se vor îmbunătăți.

Gemeni – Plantelele ce vă guvernează situația sentimentală și familia sunt: Jupiter și Mercur. Aceste două planete vor avea poziții foarte favorabile relațiilor sentimentale de lungă durată în 2018, așadar, orice relație începută în acest an, va fi cu mare siguranța veșnică.
Rac –

Fiind o zodie guvernată familial și sentimental de Venus și Saturn este clar că orice relație care va ține pe tot parcursul anului 2018 este una veșnică și nimeni și nimic nu va mai dezlipi sufletele ce au stat aproape în acest an.
Leu – Dumneavoastră sunteți guvernat pe plan sentimental și familial de Uranus și Pluton.

Acest aspect anunță că în 2018 este posibilă ori o nouă relație, ori o căsătorie care nu va avea niciodată sfârșit. Amintiri de neuitat în 2018, sigur!
Fecioară – Pe plan sentimental ești guvernat de Neptun, iar pe plan familial de Jupiter, ceea ce îți aduce foarte multe beneficii, căci totul pe plan sentimental va începe să meargă exact așa de perfect cum tu îți dorești în anul 2018.

Articolul continuă după reclame

Balanță – Sentimental și familial sunteți guvernat de Marte și Saturn. Aspect care anunță în 2018 pentru dumneavoastră un mare val de armonie ce se va prăbuși peste familia dumneavoastră și, totodată, și peste situația sentimentală ce va avansa din ce în ce mai tare zi de zi.

Scorpion – Debutând cu Venus și Uranus ca guvernatori sentimentali și familiali, dumneavoastră veți avea o situație sentimentală exact ca în tenelovele, însă fiecare situașie se va sfârși cu foarte multă bucurie. Așa cum știți „dulce împăcare după supărare”.

Săgetător – Mercur și Neptun, guvernatorii sentimentali și familiali a-i dumneavoastră o să facă persoana menitădumneavoastră să își îndrepte săgeata vieții către aceeași țintă ca a dumneavoastră pentru o relație mai mult decât perfectă începând în anul 2018 ce nu se va termina niciodată.

Capricorn – Adevărul este că, Luna și Mare, planetele guvernatoare sentimentale și familiale nu au stat prea favorabil în ultima perioadă, iar asta va indus o stare de tristețe. Însă anul 2018 va avea sute de oportunități sentimentale, aveți grijă să nu le ratați!

Vărsător – Ești unica zodie ce are o singură planetă guvernatoare atât a dragostei, cât și a familiei, aceea fiind Venus. Această planetă te-a influențat negativ în ultima perioadă și ai făcut greșeli fatale situației tale sentimentale, însă lucrurile se vor îndrepta în 2018.

Pești – Planeta guvernatoare a dragostei dumneavoastră este Mercur, iar aceasta prin poziția ei destul de specială vă va influența anul 2018 să fie unul foarte bun pe plan sentimental. Astfel încât tot ceea ce vă propuneți din punct de vedere romantiv, va ieși bine 100%.

Publicitate

Dacă vă plac materialele publicate va invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook