12 lucruri care arata ca ai intalnit barbatul potrivit

Barbatii vor spune orice pentru a pastra in viata lor o femeie de pe urma carei beneficiaza, chiar sa pretinda ca o iubesc. Pentru multi, insa, ceea ce spun si ceea ce fac efectiv sunt lucruri complet diferite. Decat sa le asculti vorbele dulci, e mai bine sa le afli adevaratele intentii.

Adevarul e ca daca un barbat iubeste cu adevarat o femeie, el o sa faca urmatoarele lucruri chiar daca nu ii fac neaparat placere.
1. Te protejeaza
Barbatii au un instinct natural sa isi protejeze persoanele iubite de amenintari.

Daca el nu iti ia apararea nici macar cand cineva te insulta, atunci nu te iubeste cu adevarat.
2. E dispus sa isi ia un angajament
Un barbat care iubeste nebuneste o femeie va dori sa isi ia un angajament alaturi de ea, chiar daca ramane un playboy in adancul sufletului.

El o sa faca tot posibilul pentru a va stabili la casa voastra.
3. Isi respecta promisiunile
Un barbat care promite luna de pe cer si nu se tine deloc de cuvant nu este un barbat caruia sa ii pese de tine. Barbatii care sunt cu adevarat indragostitii isi doresc ca partenerele lor sa aiba incredere in ei si sa aiba o parere foarte buna despre ei.

De asemenea, ei sunt constienti ca promisiunile incalcate duc la o un respect si incredere mai mici. Daca el nu isi tine promisiunile, atunci e timpul sa cauti pe altcineva care si le respecta.
4. Regreta sincer daca te-a ranit si face eforturi sa iti arate ca s-a schimbat

Chiar si cel mai mare egocentric va ceda si va cere iertare cand isi da seama ca a facut rau cuiva iubit Chiar daca ii raneste orgoliul, remuscarile sincere ale unui barbat il vor face sa iti ceara scuze si sa incerce sa devina o persoana mai buna pentru iubirea lui.
5. Nu o sa te raneasca
Un barbat cate te iubeste, te insulta, te neglijeaza sau te respinge nu te iubeste. Un barbat care iubeste cu adevarat nu o sa faca NICIODATA aceste lucruri.
6. Te pune pe primul plan
Daca un barbat se indragosteste de o femeie, atunci ea devine prioritara. O sa faca tot ce depinde de el ca sa fie sigur ca esti fericita si vrei sa ramai alaturi de el.

7. Ajunge la timp la intalniri
Acest lucru este corelat de prioritizarea discutata mai sus. Un barbat care intarzie la intalniri in mod repetat nu e cineva care sa te vada ca o prioritate si nu iti respecta timpul. Cand esti primordiala pentru el, va face orice ca sa ajunga la timp la intalniri. Ba chiar va ajunge mai devreme.
8. Iti raspunde repede la mesaje si nu doar printr-un cuvant
Barbatilor indragostiti nu le place lipsa de comunicare cu iubita lor. Vor sa vorbeasca des cu ea si nu vor sa o lase sa astepte. Daca are nevoie de cateva ore sau chiar zile sa iti raspunda, atunci probabil ca nu e interesat de tine.
9. Incearca sa te impresioneze
Cand un barbat e interesat de tine, el o sa incerce sa te impresioneze cumva. Ar putea sa faca ceva stupid sau stangaci cand devine prea emotiv in preajma ta. Dar iarta-i asta, cel putin el incearca.
10. Se deschide
Daca un barbat nu se deschide, atunci inseamna ca nu are incredere in tine. Fara incredere iubirea nu poate exista.
11. Iti cere parerea si o ia in considerare
Daca un barbat nu ia in considerare alta parere decat a lui, atunci inseamna ca nu se iubeste decat pe sine.

12. Iti face cunostinta cu toti apropiatii lui si se mandreste cu tine
Asta e un indiciu puternic ca este mandru sa fie vazut alaturi de tine si ca vorbeste serios cand spune ca te iubeste. Daca nu face asta, probabil ca te vede doar ca pe o aventura.
Sursa: ideaspots.com

Publicitate

Dacă vă plac materialele publicate va invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook