7 simptome ale inimii care arata ca trebuie sa mergi urgent la medic

Nu puteți salva toți oamenii. Nu aveți instrumentele și puterea potrivită pentru a face acest lucru. Un atac de cord a luat viața multor oameni. Nu va înceta să atace viețile vulnerabile ale oamenilor. Mi-am pierdut un prieten foarte drag al meu in urma unui atac de cord.

Durerea și lupta pe care le vezi după asta sunt devastatoare. De aceea încerc să fac tot ce este posibil pentru a permite oamenilor să știe cum și ce să facă pentru a împiedica acest lucru.
Uneori nu putem face asta. Nu suntem suficient de puternici. Dar putem încerca. Nu costă nimic dacă încerci.

Am găsit ceva care te va ajuta să reacționezi la timp dacă inima ta nu poate suporta presiunea. Există multe motive care ar putea duce la atac de cord. Acesta vine de nicăieri și dacă nu sunteți pregătiți pentru el, consecințele ar putea fi letale.
Aceste 7 semne de avertizare sunt toate vii pe corpul vostru.

Trebuie doar să știi cum să le citești. Nu vreau să reacționați prea mult dacă aveți câteva dintre aceste simptome. Poate nu e nimic. Dar nu vă va costa nimic dacă vizitați medicul pentru o verificare regulată. Cunoașterea este cea mai bună comoară pe care o poate avea cineva!
Să vedem aceste semne de avertizare și să fim pregătiți dacă se întâmplă ceva în jurul nostru.

Indigestie, arsuri la stomac și greață
Când aceste semnale încep să apară la niveluri mai frecvente, poate că este timpul să vizitați medicul. Nu ar putea însemna nimic și totusi ar putea să împiedice ceva mare. Greața este un indicator mai frecvent pentru femei.
Anxietate și insomnie

Articolul continuă după reclame

Bolile cardiace sunt bine cunoscute pentru scăderea nivelului de oxigen. Acest lucru ar putea afecta starea ta de spirit și vei putea observa imediat. Atacurile de anxietate și insomnia sunt primele semne declanșatoare și simptome că ceva nu este in regula cu tine. Atacurile de anxietate sunt mai frecvente la femei decât la bărbați.
Transpiratie neobisnuita
Dacă transpirați fără a fi nevoie să transpirați, înseamnă că trebuie să vă verificați inima, mai ales dacă durează mai mult de o săptămână.
Oboseala excesiva
Oboseala poate fi diferită. Pentru a considera oboseala ca un semn de avertizare, trebuie să fie un fel de oboseală pana la os. Dacă durează zile intregi și face dificile unele sarcini simple și obișnuite, acesta este, de obicei, un semn de avertizare a inimii slabe. Acest lucru se inrautati și sfatul meu este să verificați acest lucru cu medicul dumneavoastră.

Dureri în piept
Poate unul dintre cele mai vii simptome din această listă. Dacă simțiți durere în piept, presiune sau arsură, mergeți și vizitați imediat medicul. Durerea se va „mișca” peste brațul stâng în jos sau prin spate. Aceasta este o preocupare mai mare pentru bărbați, deoarece este mai frecventă la bărbați. Femeile suferă adesea de probleme cardiace fără dureri toracice.
Disconfort si durere
Deși durerea toracică este strâns asociată cu un atac de cord, pot apărea și alte tipuri de durere. Vorbesc despre umerii, brațele, gâtul și chiar durerea maxilarului care ar putea duce la atac de cord. Dacă vă confruntați cu o durere neașteptată care nu este provocată de un prejudiciu provocat de o activitate recentă, vă recomandăm să verificați acest lucru.

Amețeli și dificultăți de respirație
Inima slabă se luptă să pompeze oxigenul în jurul corpului. Acest lucru cauzeaza dificultati de respirație și dureri de cap. Femeile simt asta mai mult decât barbatii. Fiți foarte atent atunci când decideți că „nu este nimic” și „va trece”. Fiți siguri că nu este nimic după ce ați verificat noua condiție împreună cu medicul dumneavoastră. Știe mai mult decât tine.
Răspândiți sfaturile și împărtășiți-le cu prietenii.
Sursa: www.fhfn.org

Publicitate

Dacă vă plac materialele publicate va invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook