Anul 2018, plin de probleme pentru trei zodii. Au parte numai de necazuri

Anul 2018, plin de probleme pentru trei zodii. Au parte numai de necazuri

Toată lumea așteaptă noul an pentru că speră ca anul 2018 să fie mult mai bun decât anul 2017. Pentru unele persoane așa va fi, însă pentru altele va fi exact invers.

Astrele ne dezvăluie care sunt zodiile care sunt predispuse la necazuri și la multe lipsuri. Încă din prima jumătate a noului an, vor avea loc schimbări în viața lor, însă nu de bine. Fie că este vorba despre o afecțiune care îi lovește, fie vor exista divergențe în familie, fie vor rămâne fără serviciu.

Află dacă ești pe lista zodiilor care nu vor avea un viitor strălucit în anul 2018!

BERBEC:

Pentru berbeci, anul 2018 va fi negru de la un capăt la altul. Berbecii vor fi puși în fața unor situații grele în care trebuie să fie puternici. Cea mai mare problemă a lor este că nu vor știi încotro să o ia în momentul în care problemele îi vor copleși.

Berbecii vor avea de suferit pe plan sentimental. Vor întâmpina probleme în cuplu, iar crizele de gelozie vor fi la ordinea zilei, mai ales în luna martie. Chiar dacă sunt căsătoriți sau nu, acești nativi vor suferi în dragoste începând cu primăvara următoare.

Articolul continuă după reclame

TAUR:

Pentru acești nativi anul 2018 va începe cumplit. Acești nativi vor primi vești proaste din punct de vedere medical. Vor primi un diagnostic grav care fie îi vizează pe ei, fie pe cineva din familie.

Această tristețe va fi depășită cu greu de tauri și încă îi va afecta o perioadă lungă de timp. În acest proces nu vor avea sprijinul prietenilor, lucru care îi va afecta și mai tare pentru că vor fi pe cont propriu.

SCORPION:

Chiar dacă este greu de crezut, anul 2018 va fi unul crunt pentru acești nativi din punct de vedere sentimental. Scorpionii iubesc profund, încă persoana pentru care au sentimente nu simt nimic pentru ei și acest lucru îi va durea cumplit.

În relația pe care o au vor fi din ce în ce mai multe certuri și discuții care nu vor aduce nimic bun, doar frustrări. Despărțirea va fi dureroasă și acestor nativi le va lua luni bune pentru a-și reveni și pentru a se deschide din nou în fața altei persoane

Sursa: www.antena3.ro

Publicitate

Dacă vă plac materialele publicate va invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook