Atenție, să nu cădeți în capcană. Escrocheria „fetița”, înșelătoria apărută si în România. Haideti sa raspandim

Un bărbat a povestit că era cât pe ce să fie victima unei escrocherii de zile mari. Se pare că hoții au inventat o nouă metodă de a înșela oamenii.

Bărbatul a povestit că o fetiță de aproximativ 12-14 ani, cu hainele rupte și cu vânătăi pe mâini s-a apropiat de mașina lui.

Aproape plângând, fetița l-a rugat să o ducă acasă cu mașina.

„După serviciu am intrat într-un magazin. Ies și mă urc în mașină. În acest timp a alergat la mine o fetiță, de aproximativ 12-14 ani. Hainele erau rupte, avea vânătăi pe mâini. Abia de se ținea să nu plângă. M-a rugat frumos să o duc până acasă.

Însă am observat că ceva mai departe era o mașină ciudată și cu ferestre complet fumurii.

De asemenea, am observat că fata se tot uita straniu, periodic la ea. De aceea, eu i-am spus că nu o voi duce nicăieri, dar voi chema un taxi. Dintr-o dată ea s-a întors brusc și a fugit. Chiar în acea mașină dubioasă.

Articolul continuă după reclame

Acum am înțeles totul. Sensul acestei escrocherii constă în următoarele: în mașina ta urcă o fată străină, necunoscută. Apoi din acea mașină ciudată apare „tatăl” ei și vă acuză de pedofilie!

Încercați apoi să demonstrați că sunteți nevinovat. Îmi este groază să mă gândesc la ce se putea întâmpla, dacă nu observam la timp acea mașină” a povestit un bărbat pentru Realitatea TV.

Acesta a adăugat că a blocat drumul acelei mașini la ieșirea din parcare, dar că a fost nevoit să plece după ce din ea a ieșit un bărbat solid care a început să îl înjure.

„Apoi eu am blocat drumul acelei mașini la ieșirea din parcare.

Din ea a ieșit o namilă de om și a început să strige cu un limbaj foarte vulgar. M-am îndepărtat de pericol și am plecat”.

Escrocheria are mai multe variante, inclusiv una în care oamenii sunt făcuți să descuie ușa locuinței și fetița intră înăuntru.

Sursa: loon.ro

Publicitate

Dacă vă plac materialele publicate va invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook

Un comentariu la „Atenție, să nu cădeți în capcană. Escrocheria „fetița”, înșelătoria apărută si în România. Haideti sa raspandim”

  1. Doamne fereste, dar este monstruos, sa patesti asa ceva. Dorinta de a fi de folos, te distruge.

Comentariile sunt închise.