Cele mai puternice cupluri, în funcţie de zodie.

1. Berbec – Balanta

În timp ce Berbecul poate avea calități de conducere excelente și, de obicei, este destul de agresiv, atitudinea lor de prim-plan poate, de asemenea, să ii aducă în situatii limita.

Aceste calități se varsă și în viața lor personală, iar Berbecul încearcă mereu să preia controlul relației.

Dacă există un lucru pe care un Berbec nu-l place mai presus de orice, este vorba de jocurile mintale. Dacă încerci să înfrângi un Berbec, aminteste-ți mereu că vor aprecia onestitatea ta mai mult decât să te joci cu ei.

Și din punct de vedere sexual, Berbecul este departe de iubitul monoton. Sunt oameni extrem de pasionali și se așteaptă la același lucru de la partenerul lor.

Cei mai buni parteneri ai lor sunt Lei sau Scorpioni, care se potrivesc cu focul lor sexual punct cu punct. În timp ce aceste semne pot forma adesea relații profunde cu el, Berbecul tinde să se îndrepte spre Balanta visatoare când vrea ceva semnificativ.

Balanta cere o conexiune emoțională si își păstrează sentimentele pe pământ, în timp ce îngrijeste nevoia de aventură. Taurul este de obicei cel mai prost semn pentru Berbec, deoarece tinde să fie prea disprețuitor pentru un Berbec care trebuie să se simtă puternic.

2. Taur – Fecioara

Taurul, de încredere, cu picioarele bine plasate pe pamant, este probabil un om de casă care își prețuiește timpul cu familia mai presus de toate.

Ei sunt, de asemenea, avocati pentru tradiție și poti avea incredere mereu ca vor aduce familia împreună pentru o ocazie specială. Pentru un Taur, iubirea este mult mai importantă decât mecanismele de bază ale actului.

Un Taur vrea să fie curtat și sa i se cante serenade cu mari gesturi romantice. Ei sunt cei mai compatibili cu Fecioarele, care au, de asemenea, centrul lor de viata in jurul familiei.

Ei au, de asemenea, cele mai bune relații sexuale cu ei, deoarece Fecioarele înțeleg preferința lor de senzualitate asupra sexului. Uneori însă, în special pentru taurii mai controlanti si posesivi, aceștia tind să se potrivească mai bine cu Scorpionii, care sunt la fel de intensi ca și ei.

Dar un semn pe care aproape fiecare Taur tinde să-l evite este Sagetatorul sălbatic, căutând întotdeauna următoarea mare aventură.

3. Gemeni – Sagetator

Gemenii amuzanți și plini de viață sunt întotdeauna cei mai buni pentru a-i avea în jur. Ei pot să vorbească cu tine despre aproape orice, sa-i amuze pe toți cei care se bucura de spiritul lor și să nu lase pe nimeni să aibă un moment plictisitor când sunt cu ei.

Cu toate acestea, caracterul zbuciumat al semnului aerian Gemeni îi face dificilă dezvoltarea unei relații stabile. Cei mai mulți dintre Gemeni tind să se teamă de angajament și se vor retrage dintr-o relație aproape de îndată ce simt că devine serioasa. Intelectul ascutit al Gemenilor dorește un partener pe care ei îl simt ca fiind atât de citit și de inteligent cum este si el.

Ideea lor de preludiu este implicarea, de obicei, într-o tachinare sexuala rapida cu partenerul lor. Pentru ca Gemenii să fie dispusi să se angajeze in relatie, au nevoie de un partener care nu ii va lega niciodată și cu care se pot bucura întotdeauna de un râs bun.

Sagetatorii inteligenți, extrovertiti sunt întotdeauna preferati si alesi de Gemeni. Caracterele lor impulsive se completează de cele mai multe ori, permițându-le ambilor să înflorească. Cei mai mulți dintre Gemeni, însă, vor evita Capricornii, pe care ei îi percep ca persoane de casa plictisitoare.

4. Rac – Taur

Dacă știți pe cineva care este un Rac, este posibil să fie cea mai plina de compasiune și altruistă persoana pe care ați întâlnit-o. Caracteristica cea mai izbitoare a unui Rac este empatia lor. De asemenea, aceasta le este de multe ori cea mai mare slăbiciune, deoarece ei pot găsi imposibil să spună „nu” oamenilor.

Rareori vor cauta aventuri de o noapte. Racii iubesc relațiile și nu doresc decât să împărtășească o legătură profundă și semnificativă cu cineva.

Cea mai bună pereche a lor este de obicei Taurul care, de asemenea, prețuiește conexiunile emoționale mai presus de toate. Acestea două au, de obicei, cele mai bune intalniri acasa, vizionând filme vechi și construind o casă împreună.

Racul, de obicei, ia cuvintele celorlalți foarte serios și chiar și o observație usoara ii poate afecta. Din acest motiv, ei stau departe de Leii directi, care nu-și dau seama cât de multă pagubă poate provoca un cuvânt spus fara minte într-un Rac sensibil.

5. Leu – Berbec

Un Leu poate fi văzut, de obicei, de la o milă distanță. Acestia sunt cei care se află în centrul atenției tuturor, cei care au o duzină de pretendenti aliniati pentru ei și cei care vă pot dezarma cu cel mai cuceritor zâmbet. Leii rareori trec printr-o perioada fara partener, ceea ce este grozav pentru ei, deoarece acesta este un semn incredibil de pasional.

Determinarea lor de a fi cei mai buni la tot poate face din ei un amant incredibil de atent, atata timp cat apreciati abilitatile lor de asemenea. Ei iubesc luxul, dar de obicei sunt la fel de fericiți să dea daruri, nu doar să le primească. Cel mai mare obstacol al unui Leu poate fi mândria lui, ceea ce rareori le permite să accepte greșelile lor.

Leul ar prefera să petreaca zile fără să vorbească decât să-și ceară scuze. Se potrivesc cel mai bine ca parteneri Berbecilor, care sunt la fel de pasionați ca și ei. Berbecul și Leul vor avea cele mai explozive argumente, dar și-ar arăta reciproc gesturi grandioase de iubire. Mulți Lei nu pot suporta sa fie în aceeași cameră cu un Scorpion. Ei ironizeaza intensitatea Scorpionului și iluziile lui de grandoare, în timp ce Scorpionii, la rândul lor, refuza să cedeze Leului.

6. Fecioara – Scorpion

Cel mai ordonat dintre toate semnele zodiacului, Fecioarele sunt mai fericite atunci când totul este la locul lui și au terminat totul pe lista lor de lucruri de facut. Fecioara aplică aceeași dorință pentru perfecțiune în viața ei amoroasa, adesea cu rezultate eșuate.

Ele tind să fie prea critice față de defectele partenerului lor și să fie nerăbdătoare cu eforturile lor de a se îmbunătăți. Odată ce o Fecioară se află într-o relație stabilă, totuși, ea o va plasa întotdeauna în partea de sus a listei lor de priorități (codata în culori și subliniata). Incorect percepute de multi ca fiind virgine si caste, Fecioarele pot fi un partener extrem de atent.

Ele tind să pună mai multă importanță intimității și să faca mari eforturi pentru a crea o atmosferă romantică. Conexiunea emoțională intensă necesara Scorpionilor trebuie să se potrivească perfect cu dorința Fecioarei pentru același lucru.

Fecioara ordonată va ține sub control Scorpionul cu ritmul lui rapid, în timp ce sexualitatea deschisă a Scorpionului va ajuta la revelarea unei Fecioare rezervate. Fecioarele, de obicei, se feresc de Sagetator, totuși, pe care ele îl consideră prea agresiv și nu suficient de intelectual.

Articolul continuă după reclame

7. Balanta – Gemeni

Balantele sunt de obicei primele care intră într-un conflict și ajută toate părțile să ajungă la o soluție. Ele sunt bine cunoscute pentru tactul lor și excelează în domenii care necesită diplomație. De obicei, acestea sunt minunate pentru a merge la întâlniri, deoarece curiozitatea lor de a ști totul despre oamenii din jurul lor vă va face să pareti interesanti pentru ele.

Balantele caută, de obicei, în mod activ relații, pentru că nu au fost niciodată menite să fie creaturi solitare. O Balanta singuratica se poate scufunda în letargie și plictiseală, dacă nu vine cineva să-i păstreze companie. Ele plasează intelectul mult peste pasiune și rareori vor fi motivate să caute o relație doar pentru fizicitatea ei. Balantele si Gemenii sunt o pereche astrologica perfecta.

Amândoi sunt parteneri de conversatie excelenti și se stimulează reciproc mental. Balanta stabilă ajută, de asemenea, Gemenii să se așeze din nou pe pamant și să se confrunte cu realitatea. Balantele se vor potrivi rareori cu o Fecioară. Ele găsesc că Fecioarele au prea putina imaginatie și sincer, li se par plictisitoare.

8. Scorpion – Pesti

Un Scorpion ar putea părea dur și fara scrupule la exterior, dar nu-i lăsa exteriorul să te păcălească. În interior, majoritatea Scorpionilor sunt sensibili, dorind iubire și atenție. Intens este cuvântul cel mai frecvent asociat cu Scorpionii și cu un motiv bun.

Când un Scorpion are o idee în cap, el se concentrează, de obicei, numai pe ea, ignorând complet totul în jurul lor. Sunt și cei mai răzbunători dintre toate semnele. Prietenul tau Scorpion îsi va aminti ziua aceea din clasa a doua in care le-ai rupt creionul și continuă să se gândeasca la modalități de a se razbuna pe tine. Scorpionii sunt practic întruparea sexului.

Sunt creaturi foarte pasionale, desfranate, care pot fi destul de agresive în pat. Scorpionul și Pestele, cele două semne cele mai emotive ale zodiacului, sunt potrivite unele pentru altele. Se înțeleg între ele în mod intuitiv, iar relația lor se bazează pe o înțelegere reciprocă a nevoilor celuilalt. Scorpionii încearcă să stea departe de Berbec, totuși, pe care îl consideră prea obositor și superficial.

9. Sagetator – Varsator

Nu e nimic care sa-i displaca Sagetatorului mai mult decat să rămână într-un singur loc prea mult timp. Dorinta de haiducie din sufletul unui Sagetator îl impulsionează să călătorească în locuri noi și să caute în mod constant lucruri noi. Ei se adaptează, de obicei, la medii și culturi noi foarte ușor și rareori simt dorul de casa.

În relații, un Sagetator este dispus să se daruiasca doar unui partener care le dă toată libertatea și nu face prea multe solicitări din timpul lor. Cel mai inspaimantator lucru pentru un Sagetator este plictiseala, asa ca pentru ca ei sa se indragosteasca de tine, trebuie sa fii cea mai interesanta persoana din camera.

De asemenea, ei se plictisesc de rutina foarte usor, asa ca va trebui in mod constant sa gasesti noi modalitati de a-ti petrece timpul si noi miscari pentru a impresiona in pat. Varsatorul se identifica cu nevoia lor de a fi in miscare si nu va dori niciodata sa ii lege.

Sunt ambii la fel de aventuroși și deschisi, asigurându-se că nu există niciodată un moment plictisitor în relația lor. Un Taur concentrat pe casa, însă, este ultima persoană cu care Sagetatorul va dori vreodată să fie.

10. Capricorn – Fecioara

Capricornii cunosc de obicei de timpuriu ce scopuri au în viață și își petrec restul timpului lucrand spre ele. Rareori le esueaza ambițiile, deoarece au toate abilitățile și munca grea necesare pentru a le atinge. S-ar putea să pară cu capul in nori inițial, dar numai pentru că sunt prea speriați să se rănească.

După ce și-au coborat zidurile și au creat o conexiune cu cineva, pun la bataie tot efortul pentru a se asigura că relația reușește. Capricornul plasează intimitatea sexuală aproape la același nivel ca și o conexiune emoțională. Ei consideră că este imposibil să se sacrifice una pentru celălalta și le cer pe amandoua într-o relație.

Ei lucrează foarte bine cu Fecioarele, care sunt la fel de concentrate și ordonate ca ei. S-ar putea să se întâlnească chiar și într-un magazin de papetărie, cand isi refac stocul de agende planificatoare. Capricornii, cu toate acestea, nu vor ajunge niciodată împreună cu un Geaman. Chiar daca vor incerca, nu vor putea înțelege niciodată atitudinea impulsivă, fara griji a Gemenilor.

11. Vărsător – Balanță

Prietenul tău activist, care este mereu în picioare pentru o cauză și își exprimă părerea despre nedreptăți, este, probabil, un Vărsător. Vărsătorii sunt foarte inteligenți și sunt foarte conștienți de inegalitățile din lume. Ei observa mai repede nedreptatea decât majoritatea și vor face tot ce le stă în putință pentru a indrepta o greseala.

Această atitudine a lor îi determină pe mulți să se gândească la el ca la un idealist, dar la un Vărsător nu este nimic mai important decât justiția în lume. Atitudinile lor receptive îi fac, de asemenea, parteneri aventurosi și entuziasmați, și sunt întotdeauna dornici să dea la fel de mult cât primesc. Varsatorul iubitor de justitie se potriveste perfect dorintei de egalitate a Balantei.

Balantele nu vor renunța niciodată la ideile lor și ii vor ajuta întotdeauna să deseneze pancardele pentru a se alătura unui protest. Racii, insa, nu vor putea niciodată să se inteleaga bine cu Vărsătorul. Racul nu va intelege niciodata de ce Varsatorul are grijă mai mult de copiii din țările subdezvoltate decât de propriile lor nevoi.

12. Pesti – Capricorn

Unul dintre cele mai creative semne ale zodiacului, Pestii este extrem de talentati, artistici si spontani. Ei au, de obicei, o credință neclintită că își pot atinge visele și nu se vor pierde niciodată în competitivitatea cursei de șobolani. Această credință puternică pe care o au Pestii poate fi, de asemenea, decăderea lor.

Când lucrurile nu funcționează așa cum era de așteptat, ei simt ca terenul de sub ei s-a schimbat și își pierd toată speranța. Latura lor sufletista și creativă este, de asemenea, afișată pe deplin în dormitor, cu entuziamul Pestilor pentru aproape orice vrea partenerul să încerce.

În timp ce in fata oamenilor, Pestii visatori și Capricornii focalizați pot să pară niște poli diferiți, în acest caz particular, opusii se atrag. Ambii își apreciază obiectivele celuilalt și, cel mai important, Capricornul poate trage Pestii înapoi atunci când se simt deprimati.

Pestii, de obicei dezordonați, dezorganizati, vor găsi de obicei cel mai greu să trăiască împreună cu o Fecioară, deoarece Fecioara detestă absolut orice lucru care nu mai este la locul ei.

Sursa: www.funinventors.com

Publicitate

Dacă vă plac materialele publicate va invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook