Horoscop Urania. Previziuni astrologice pentru perioada 7 – 13 octombrie 2017. Jupiter va intra în zodia Scorpionului

Horoscop Urania. Previziuni astrologice pentru perioada 7 – 13 octombrie 2017. Jupiter va intra în zodia Scorpionului
Berbec
În primele ore ale nopții de 7 octombrie, gânduri de noapte provocate de frământările de peste zi.

Posibile momente de descumpănire; Berbecii pot lua în calcul o schimbare de atitudine față de soț, asociat sau rival. Informații provocatoare. Între 7 octombrie, după ora 02:56′, și zorii zilei de 9 octombrie, tentativă de echilibrare financiară deocamdată nefinalizată. Între 9 octombrie, după ora 04:45′, și dimineața zilei de 11 octombrie, dialoguri aprinse, convorbiri care degenerează în controverse , informații inexacte care deformează parcursul logic al unei atitudini.

Berbecii pot „pune la inimă” vești care se vor dovedi, mai târziu, a fi fost niște bârfe sau niște provocări. Deplasările se pot asocia cu enervare, fie că trebuie să plece pe neprevăzut, fie că se confruntă cu situații care îi vor pune în situația de a lua contact cu unele instituții sau cu persoane în exercițiul funcțiunii care vor face, recurs la un text de lege (amenzi și nu numai).

Pe 10 octombrie, la ora 17, Jupiter va intra în zodia Scorpionului, semn pe care îl va străbate până pe 8 noiembrie 2018, ceea ce înseamnă că sectorul câștigurilor materiale, a beneficiilor dar și a reglementării juridice a regimului unor bunuri ce li se cuvin, pe cale juridică (acte notariale, proces), va fi marcată de o preocupare constantă pentru procedurile legale; nativii vor fi însă pândiți și de pierderi prin înșelătorii, escrocherii cu „acte în regulă” sau manevre vicioase de natură financiară, juridică, morală.

Între 11 octombrie, după ora 06:39′, și dimineața zilei de 13 octombrie, trăiri intense determinate de evenimentele care vor avea loc în sânul familiei sau în relațiile conjugale (parteneriale, contractuale) și care pot avea, în cazul unor persoane, o vigoare sporită; motiv de a gândi intens pe o anume temă înainte de a lua o decizie radicală. În restul zilei de 13 octombrie, după ora 09:41′, orgoliu și subiectivism în relațiile afective.

Articolul continuă după reclame

Taur
În primele ore ale nopții de 7 octombrie, neliniște, agitație, eventual insomnie provocate de o stare organică ușor dereglată, pe fond de stres ori ca ecou ale evenimentelor curente de la locul de muncă care i-au nemulțumit sau care i-au solicitat intens. Pe acest fond astral noaptea nu va fi, pentru acești nativi, un sfetnic bun. Între 7 octombrie, după ora 02:56′, și zorii zilei de 9 octombrie, taurii vor avea mai multă stabilitate fizică și psihică, vor fi mai în formă decât în zilele anterioare, vor fi mai stăpâni pe situație, mai eficienți în activitățile depuse; posibile preocupări cu caracter general, care privesc o viitoare reglementare a unei situații funciare, locative, imobiliare, patrimoniale în nume propriu sau cu implicarea unor membri ai familiei. Între 9 octombrie, după ora 04:45′, și dimineața zilei de 11 octombrie, controverse sau contradicții între natura unei cauze financiare și premizele legale ale rezolvării ei. Complicații cu instituțiile statului sau limitări juridice în soluționarea sau obținerea unor beneficii/avantaje materiale. Pe 10 octombrie, la ora 17, Jupiter va intra în zodia Scorpionului, semn pe care îl va străbate până pe 8 noiembrie 2018. Planta va tranzita casa a VII-a a relațiilor parteneriale și nu-i va susține întotdeauna pe nativi în litigii, relația planetă/zodie permițând derapajele ilegale, nedrepte sau imorale ale unor parteneri, indiferent de natura sentimentelor sau intereselor puse în joc. Etapă delicată asupra căreia nativii trebuie să ia aminte înaintea oricărei decizii sau a punerii semnăturii pe vreun act/document oficial. Între 11 octombrie, după ora 06:39′, și dimineața zilei de 13 octombrie, rezervă și prudență în dialog; Taurii nu vor accepta să vorbească despre sine, să facă mărturisiri să-și dezvăluie sentimentele. În restul zilei de 13 octombrie, după ora 09:41′ intervenții autoritate în casă și în familie ale acestor nativi.
Citeste continuarea pe pagina urmatoare===>

Publicitate

Dacă vă plac materialele publicate va invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook