Horoscop Urania 16 – 22 septembrie 2017: Momente de cumpănă, stres, pierderi băneşti, dar şi prieteni noi

Horoscop Urania 16 – 22 septembrie 2017: Momente de cumpănă, stres, pierderi băneşti, dar şi prieteni noi
Lună Nouă în zodia Fecioarei, Soarele va intra în zodia Balanţei, Echinocţiul de Toamnă pe 22 septembrie, citeşte previziunile pentru fiecare zodie.

Berbec
În primele ore ale zilei de 16 septembrie, preocupări legate de casă, gospodărie, familie, relaţii cu rudele marcate de nemulţumiri, contradicţii sau situaţii speciale, neobişnuite care le pun răbdarea la încercare. Între 16 septembrie, după ora 04:09′, şi dimineaţa zilei de 18 septembrie, relaţiile afective vor provoca situaţii fierbinţi: pentru unii, ele pot fi provocatoare, pentru alţii, promiţătoare şi dătătoare de speranţe.

Mai delicată va fi relaţia Berbecilor – părinţi cu copiii lor; puşi în faţa unor comportamente excentrice sau egoiste ale celor mici, maturii ar putea avea reacţii brutale. Între 18 septembrie, după ora 07:53′, şi miezul zilei de 20 septembrie, vor predomina chestiunile curente, legate de activitatea depusă la locul de muncă: conjuncţia Mercur/Marte

îi poate aduce pe nativi limita răbdării cu privire la neajunsurile din regimul muncii şi, poate, al salarizării, de unde şi un semnificativ potenţial astral spre discuţii cu tentă conflictuală sau propuneri organizatorice care vor fi primite de către şefi cu reticenţă sau chiar cu ostilitate. În ziua de 20 septembrie, la ora 09:30′, va avea loc faza de Lună Nouă în Fecioară care va impune o atenţie sporită faţă de mai multe disfuncţii organice digestive şi/sau hepatice, minore, dar supărătoare.

Pe 20 septembrie, la ora 04:16′, planeta Venus va intra în zodia Fecioarei, marcându-le sectorul muncii şi al sănătăţii până pe 14 octombrie a.c. Între 20 septembrie, după ora 13:06′, şi seara zilei de 22 septembrie, opoziţia la grad foarte strâns a planetelor Uranus/Jupiter poate aduce fiecărui nativ, în funcţie de vârstă şi loc în societate sau miză personală,

Articolul continuă după reclame

discordii conjugale, conflicte parteneriale, evoluţie aspră a litigiilor şi proceselor care, din 22 septembrie, după ora 20:40′, vor primi şi influenţa Soarelui, care va intra în această zi, la ora 23:02′, în zodia Balanţei, amplificând starea de stres şi dezechilibru interior.
Taur
În primele ore ale zilei de 16 septembrie, puţine şanse să se întreţină o conversaţie destinsă cu aceşti nativi care vor fi suspicioşi, reticenţi sau plictisiţi. Nici deplasările nu vor fi făcute cu plăcere: Taurii se vor simţi obligaţi, presaţi, controlaţi, „puşi la treabă”. Între 16 septembrie, după ora 04:09′, şi dimineaţa zilei de 18 septembrie, mai ales femeile, vor dori să-şi reverse prea plinul personalităţii lor dar nu prea vor avea spor sau succes, ca şi cum ar vorbi în pustiu. Între 18 septembrie, după ora 07:53′, şi miezul zilei de 20 septembrie, o atitudine riguroasă, îi va împinge pe Tauri să analizeze meticulos toate detaliile unei relaţii afective. Tendinţa generală va fi să pună ordine în viaţa lor afectivă dar li se va reproşa că sunt „terre à terre”, cârcotaşi şi că se împiedică de fleacuri. Un strop de umor şi detaşare ar fi necesară în acele zile. Iniţiativele în relaţiile cu partenerii de suflet sau cu copiii ar trebui să fie amânate, pentru că, faza de Lună Nouă în Fecioară din 20 septembrie va avea tendinţa să-i facă insistenţi, obositori şi nerăbdători să-şi pună intenţiile în aplicare.
Pe 20 septembrie, la ora 04:16′, planeta Venus va intra în zodia Fecioarei, marcând sectorul casei a V-a a relaţiilor afective şi al desfăşurării activităţilor practice, necesare într-un proces de creaţie sau de interpretare artistică (revizuire, finisare a detaliilor, etc.). Între 20 septembrie, după ora 13:06′, şi seara zilei de 22 septembrie, posibile tulburări organice care nu trebuie privite cu spaimă, chiar dacă unele simptome vor fi deranjante, pentru că ele vor fi reflexul organic al unor tranzite apăsătoare pentru trup şi suflet. Posibile schimbări neprevăzute la locul de muncă, evenimente care-i „iau pe sus” în sectorul unde îşi câştigă salariul. Din 22 septembrie, după ora 20:40′, Soarele va intra în zodia Balanţei şi îşi va pune amprenta astrală asupra relaţiilor parteneriale.
Citeste continuarea pe pagina urmatoare===>

Publicitate

Dacă vă plac materialele publicate va invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook