Horoscop Urania 16 – 22 septembrie 2017: Momente de cumpănă, stres, pierderi băneşti, dar şi prieteni noi

Leu
În primele ore ale zilei de 16 septembrie, tendința de a se izola de forfota vieții curente, pentru a analiza, neinfluențați de circumstanțe, evenimentele care se derulează, unele cu miză importantă pentru activitatea lor profesională care evoluează nesigur sau nemulțumitor.

Între 16 septembrie, după ora 04:09′, și dimineața zilei de 18 septembrie, Leii se vor simți plini de energie și curaj, vor fi în formă, vor avea determinarea interioară necesară să se apuce de treburile antipatice pe care le-au tot amânat. Dar nu va fi vorba de activități mărunte ci de unele care țin de esența existenței lor ori chiar de Sensul vieții.

Între 18 septembrie, după ora 07:53′, și miezul zilei de 20 septembrie, preocupările financiare le vor acapara întreaga atenție. Poate că, mai mult decât faptele, esențiale vor rămâne discuțiile pe tema banilor (contracte, investiții, vânzări sau valorificări ale unor bunuri, renegocieri salariale, subvenții, facilități, etc.).

Toate acestea vor beneficia de un cadru propice rezolvării lor, rapide și în avantajul nativilor, după 20 septembrie dimineața, când planeta Venus va intra în zodia Fecioarei, semn în care va rămâne până pe 14 octombrie a.c. Mai există reperul astral al fazei de Lună Nouă în Fecioară, care va opera pe casa a II-a a banilor și care se va produce pe 20 septembrie, la ora 09:30′, indicând o posibilă schimbare a statutului lor financiar sau începutul unei noi etape.

Între 20 septembrie, după ora 13:06′, și seara zilei de 22 septembrie, nativii vor reuși să „supraviețuiască” provocărilor și tensiunii generate de opoziția între Uranus și Jupiter, pe axa celor două case ale comunicării. Leii vor găsi resursele necesare să se stăpânească mai ales că, din seara zilei de 22 septembrie, casa a III-a a comunicării se va afla sub influența Soarelui care va intra în zodia Balanței și care va instaura temperanța necesară lor să controleze orice situație delicată.

Articolul continuă după reclame

Fecioara
În primele ore ale zilei de 16 septembrie, Fecioarele vor simți nevoia unor dialoguri de taină cu prietenii în care au încredere sau de care sunt legați prin sentimente puternice și prin întâmplări care le-au consolidat și verificat, în timp, relația. Între 16 septembrie, după ora 04:09′, și dimineața zilei de 18 septembrie, nativii își vor face planuri de mărire sau de reașezare a lor, într-un sector de viață mai bine, mai corect, mai avantajos pentru ei. Între 18 septembrie, după ora 07:53′, și miezul zilei de 20 septembrie, semnul lor va fi vedeta zodiacului prin prezența, în tranzit, a trei planete, printre care Soare și, din 20 septembrie, ora 04:16′, a planetei Venus (Micul benefic), care va rămâne în zodia Fecioarei până pe 14 octombrie a.c., dând casei I a personalității și corpului lor fizic o vigoare sporită. Se anunță o perioadă importantă, intensă, în care nativii vor avea resursele necesare pentru a opera transformările necesare ieșirii din impas sau succesului scontat. Moment al progresului, al regăsirii de sine facilitată și de Luna Nouă în Fecioară care se va produce în dimineața zilei de 20 septembrie și care va pune în evidență prioritățile și va deschide ușile spre un nou drum în viață. Între 20 septembrie, după ora 13:06′, și seara zilei de 22 septembrie, efort pentru a menține echilibrul financiar sănătos și a rezolva, pe cale legală, disfuncțiile, neregulile sau greșelile petrecute în regimul plăților și/sau al încasărilor. Preocupările lor vor primi susținerea Soarelui care va intra, la sfârșitul zilei de 22 septembrie, în zodia Balanței, dezvoltând un cadru astral favorabil acestor reglementări. Din 22 septembrie, după ora 20:40′, Luna se va afla în sectorul casei a III-a, ocupată de zodia Scorpionului, care îi va provoca pe nativi să devină critici, ironici sau radicali. Sectorul casă/familie va fi pus la încercare de relația proastă a Soarelui cu cei doi malefici, în conjuncție, Saturn și Luna Neagră, întreaga săptămână.
Citeste continuarea pe pagina urmatoare===>

Publicitate

Dacă vă plac materialele publicate va invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook