Horoscop Urania 16 – 22 septembrie 2017: Momente de cumpănă, stres, pierderi băneşti, dar şi prieteni noi

Gemeni
În primele ore ale zilei de 16 septembrie, Gemenii vor trebui să găsească soluţii pentru a face faţă cheltuielilor legate de creşterea, educarea sau îngrijirea copiilor sau a celor generate de partenerii lor de viaţă ori de afaceri (pagube, daune, datorii).

Între 16 septembrie, după ora 04:09′, şi dimineaţa zilei de 18 septembrie, unii Gemeni ar putea să se exprime într-un cadru oficial sau în public pentru a susţine o cauză, pentru a prezenta un proiect ori pentru a trece etapele de verificare a cunoştinţelor profesionale; în mod normal, ar trebui să facă o figură frumoasă ori chiar să impresioneze.

Între 18 septembrie, după ora 07:53′, şi miezul zilei de 20 septembrie, chestiunile legate de casa şi gospodărie, de relaţia cu rudele de sânge ori problemele privitoare la patrimoniu se pot înmulţi. Acestea îi vor obliga să se redreseze şi să analizeze cu responsabilitate şi luciditate dificultăţile prin care trec.

În această primă etapă, pot avea discuţii „de principiu”, pentru ca, după 20 septembrie, când planeta Venus va intra în zodia Fecioarei, ei să valorifice ipostazele favorabile pentru iniţiative şi decizii ferme. Tot pe 20 septembrie, va avea loc şi faza Lunii Noi în Fecioară, în aceiaşi casă a IV-a, care va permite o schimbare, va favoriza începutul altor relaţii sau va croi rapid circumstanţele unei despărţirii de un trecut puţin convenabil.

Între 20 septembrie, după ora 13:06′, şi seara zilei de 22 septembrie, relaţiile afective pot fi tulburate de situaţiile stranii, de împrejurările ciudate care îi vor obliga pe nativi să se repoziţioneze faţă de copii şi cei dragi ori prin evenimentele exterioare şi informaţiile care îi vor implica într-un vârtej de contradicţii şi conflicte care le vor pune relaţia la încercare, ipostaze resimţite şi mai acut, după 22 septembrie, seara, când Soarele va în zodia Balanţei, influenţând casa a V-a a emoţiilor, a creativităţii şi a dragostei.

Articolul continuă după reclame

Rac
În primele ore ale zilei de 16 septembrie, Luna le va asigura nativilor protecţie trupească şi o stare de bine sufletească. Între 16 septembrie, după ora 04:09′, şi dimineaţa zilei de 18 septembrie, Racii îşi vor face curaj şi vor acţiona autoritar pentru a rezolva chestiuni băneşti. Între 18 septembrie, după ora 07:53′, şi miezul zilei de 20 septembrie, Racii vor trebui să devină pragmatici, să-şi organizeze viaţa şi activitatea adecvat pentru a face faţă problemelor curente care s-au aglomerat, dând vieţii lor tenta specifică a suprasolicitării. Pentru unii, ar putea fi vremea examenelor, pentru alţii a ieşirii în public dar, în general, nativii vor reuşi să treacă cu bine aceste provocări. După 20 septembrie dimineaţa, planeta Venus va intra în zodia Fecioarei, ceea ce le va permite să aibă, până pe 14 octombrie a.c., o doză consistentă de noroc.
În ziua de 20 septembrie, la ora 09:30′, va avea loc faza de Lună Nouă în Fecioară, care îi poate face pe Raci să întrezărească o soluţie nouă de viaţă sau să-i determine să-şi făurească, prin deciziile luate, o cale nouă de acţiune ori să accepte să facă un drum pentru rezolvarea intereselor amânate demult timp. Între 20 septembrie, după ora 13:06′, şi seara zilei de 22 septembrie, unele persoane vor fi obligate să se aplece asupra chestiunilor juridice sau legale cu privire la bunurile lor şi ale familiei lor dar există şi premiza unor furtuni născute între ei şi rudele lor din cauza intereselor divergente care vor deveni, mai acute sau mai stringente, din 22 septembrie seara, pe fondul intrării Soarelui în zodia Balanţei, în sectorul casei a IV-a. O notă dominantă, pentru Racii activi, maturi, însărcinaţi cu responsabilităţi, o va reprezenta efortul de a contracara atacurile la persoană (acuzaţii, defăimare) şi de a-şi păstra atù-urile funcţiei ori pentru a depăşi surprizele cu care se confruntă în viaţa profesională, socială, publică sau politică.
Citeste continuarea pe pagina urmatoare===>

Publicitate

Dacă vă plac materialele publicate va invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook