Horoscop Urania 16 – 22 septembrie 2017: Momente de cumpănă, stres, pierderi băneşti, dar şi prieteni noi

Balanta
În primele ore ale zilei de 16 septembrie, grijile nu-i lasă pe unii să doarmă liniștiți. Între 16 septembrie, după ora 04:09′, și dimineața zilei de 18 septembrie, tendința de a-i mobiliza, influența, convinge, atrage de partea lor pe cei care nu sunt deja apropiați nativului; uneori, tendința Balanței va fi să le impună acelora punctul ei de vedere și, mai delicat sau mai vizibil, să-i manipuleze.

Între 18 septembrie, după ora 07:53′, și miezul zilei de 20 septembrie, sectorul casei a XII-a va fi încărcat de tendințe și direcții astrale din cauza tranzitelor celor trei planete (Soare, Mercur și Marte) cărora li se va adăuga, din zorii zilei de 20 septembrie, și planeta Venus, alcătuind, astfel, un careu de planete personale ce vor exercita presiuni asupra nativului.

Acesta se va confrunta cu nevoia sau dorința de a pune ordine în gândurile și intențiile lui, de a se lămuri „cum stau lucrurile” într-o privință. Nu trebuie neglijat, însă, sectorul sănătate care indică suferințe mai vechi ce recidivează ori posibile complicații digestive și/sau hepatice ale altor boli. Posibil diagnostic dificil de pus ori oscilație între două diagnostice și eventual derută în direcția terapeutică, medicală ori medicamentoasă a cadrelor medicale.

Uneori, această ipostază se poate declanșa brusc, fiind provocată de forța Lunii Noi în Fecioară, din dimineața zilei de 20 septembrie. Între 20 septembrie, după ora 13:06′, și seara zilei de 22 septembrie, mecanisme interioare (sentimente, reacții afective, sensibilitate accentuată) amplificate de Lună.

Din 22 septembrie, după ora 20:40′, se pot identifica mici nereguli bănești sau doar frica de a nu rămâne fără mijloace de plată ca urmare a unor evenimente care au avut un impact negativ asupra bugetului lor. La sfârșitul acestei zilei (ora 23:02′), Soarele va intra în zodia Balanței și le va oferi nativilor o importantă energie astrală pentru a se reface trupește și sufletește.

Articolul continuă după reclame

Scorpion
În primele ore ale zilei de 16 septembrie, o neregulă financiară îi va pune pe jar și îi va umple de mânie. Între 16 septembrie, după ora 04:09′, și dimineața zilei de 18 septembrie, dorința de a se emancipa sau afirma (în cazul celor tineri) sau de a se impune ori chiar de a prelua conducerea într-un sector de viață și activitate (în cazul celor maturi). Ambiția și orgoliul vor fi la cote maxime. Între 18 septembrie, după ora 07:53′, și miezul zilei de 20 septembrie, prieteniile utile vor fi un scop la ordinea zilei pentru acești nativi care vor dori să-și consolideze o situație ori să pună un proiect în aplicare prin intermediul persoanelor care i-au mai ajutat sau a cunoscuților de dată recentă pe care îi vor măguli cu termenul de prieteni. În acest demers, vor beneficia de susținerea planetei Venus care, în dimineața zilei de 20 septembrie, va intra în zodia Fecioarei, semn în care va rămâne până pe 14 octombrie a.c., permițându-le Scorpionilor să se folosească de prieteni sau să profite de competența și relațiile ori funcția acelora. Între 20 septembrie, după ora 13:06′, și seara zilei de 22 septembrie, mentalul nativilor se va concentra pe găsirea unor căi subtile, în principiu „nevăzute”, de a modela realitatea, de a controla un eveniment, de a declanșa o situație favorabilă lor pe care să o speculeze, ulterior. Trecătoare disfuncții renale, urinare sau endocrine, accentuate, în multe cazuri, de Luna Nouă în Fecioară care va avea loc în ziua de 20 septembrie, la ora 09:30′. Din 22 septembrie, după ora 20:40′, nativii se vor afla sub influența Lunii în semnul lor zodiacal, ceea ce va răscoli sentimentele și resentimente, vocațiile dar și slăbiciunile de caracter sau comportament ale Scorpionilor. La sfârșitul aceleiași zile, (ora 23:02′), Soarele va intra în zodia Balanței, respectiv în casa a XII-a, de și va activa toate laturile ascunse ale firii lor. Unii pot avea surprize neplăcute la locul de muncă, rod al unor „lucrături ascunse”.
Citeste continuarea pe pagina urmatoare===>

Publicitate

Dacă vă plac materialele publicate va invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook