Horoscop Urania 16 – 22 septembrie 2017: Momente de cumpănă, stres, pierderi băneşti, dar şi prieteni noi

Varsator
În primele ore ale zilei de 16 septembrie, discrete stări proaste organice de natură digestivă sau osoasă. Între 16 septembrie, după ora 04:09′, și dimineața zilei de 18 septembrie, impulsuri puternice pentru toți nativii de a se face remarcați, de a-și impune ideile, sugestiile ori voința în fața cuiva (soț, partener de afaceri, de proiect) ori de a înfrânge rezistența unui rival, dușman, competitor.

Între 18 septembrie, după ora 07:53′, și miezul zilei de 20 septembrie, influxurile celor trei planete care tranzitează casa a VIII-a îi vor da nativului rațiune, logică, sânge rece, bun simț, pragmatism pentru a putea cântări corect o situație cu consecințe materiale/financiare, pentru a evalua riscurile și estima câștigurile și a decide în consecință.

Acest context astral se va îmbogăți, în ziua de 20 septembrie, după ora 04:16′, cu influxurile planetei Venus, care va intra în zodia Fecioarei, semn în care va rămâne până pe 14 octombrie a.c., oferindu-le nativilor, un culoar favorabil de acțiune în planul beneficiilor rezultate din relația cu alte persoane și instituții.

Un moment aparte pot trăi Vărsătorii, în aceiași zi, în preajma orei 09:30′, când va avea loc faza de Lună Nouă în Fecioară, ceea ce le poate provoca o intuiție, o limpezire a ideilor sau le poate revela o soluție practică. Între 20 septembrie, după ora 13:06′, și seara zilei de 22 septembrie, Vărsătorii pot fi cuceriți de lumea ideilor, de universul culturii, al artei, al spectacolelor, al destinderii spirituale superioare.

Moment bun pentru intelectualii care scriu, elaborează lucrări științifice sau de cercetare. Din 22 septembrie, Luna va complica sectorul vieții sociale, al notorietății și al succesului, introducând accente de invidie, de rivalitate, de dispută publică. La sfârșitul aceleiași zile, Soarele va intra în zodia Balanței, dând casei a IX-a, pentru o lună, o vocație specială gândului, creației, înlesnind debutul în domenii de elită, afirmarea în medii academice.

Articolul continuă după reclame

Pesti
În primele ore ale zilei de 16 septembrie, hipersensibilitate, emotivitate crescută, vulnerabilitate afectivă. Între 16 septembrie, după ora 04:09′, și dimineața zilei de 18 septembrie, gesturi, răspunsuri, inițiative, implicații profesionale care îi pot asigura nativului un statut special, autoritar sau flatant. Între 18 septembrie, după ora 07:53′, și miezul zilei de 20 septembrie, casa a VII-a a parteneriatului, a contractelor și a negocierilor ar putea deveni, în funcție de logica vieții fiecărui Pește, un sector esențial, important, fundamental sau doar solicitant. Mercur, în domiciliu, în casa tranzacțiilor, va juca pentru Pești, un rol esențial: el le va da nativilor vocația de a vorbi la obiect, de a se prezenta convingător, de a-și susține punctul de vedere cu pertinență, de a pretinde justificat o recompensă sau un loc într-o structură socio-profesională; mesajul lui va fi recepționată corect și acceptat fără (multe) dificultăți sau opoziții. Un moment special, în acest context favorabil, îl poate reprezenta dimineața zilei de 20 septembrie, când va avea loc faza de Lună Nouă în Fecioară; ea le-ar putea permite acestora să „bată în cuie” o înțelegere sau să demareze un proiect. Sectorul va rămâne frumos și util controlat, din punct de vedere astral, de planeta Venus care, în zorii zilei de 20 septembrie, va intra în zodia Fecioarei (casa a VII-a) semn în care va rămâne până pe 14 octombrie a.c. în postură de Mic benefic. Între 20 septembrie, după ora 13:06′, și seara zilei de 22 septembrie, idei, soluții sau rafinări ale unei strategii cu miză materială (financiară, la nivelul beneficiilor sau al avantajelor de orice altă natură care le pot facilita diverse alte preocupări). Din 22 septembrie, Luna se va plasa în casa IX-a și îi va face pe Pești mai subtili, mai profunzi, mai receptivi. La sfârșitul aceleiași zilei, Soarele va intra în zodia Balanței, a avantajelor materiale obținute prin intermediul altor persoane.
Sursa: www.kfetele.ro
Articol preluat integral cu acord scris.

Publicitate

Dacă vă plac materialele publicate va invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook