Cele mai ghinioniste 3 zodii! Nimic nu se leaga in viata lor, parca sunt blestemate

Sunt unele zodii care isi pun singure piedici in obtinerea norocului. Iata care sunt acestea.

Balanta

Balantele sunt indecise si fac de multe ori compromisuri pentru cei din jur.

Sunt in stare sa-si incalce propriile legi pentru a fi acceptate de societate si de cei din jur.

Acest lucru ii face de multe ori sa renunte la ceea ce isi doresc si sa-I lase pe cei din jur sa faca alegeri pentru ei.

Gemenii

Nehotarati, instabili, la fel de indecisi ca balantele, gemenii traiesc dupa cum bate vantul.

Nu sunt statornici, sunt haotici si in cautare mereu de fascinant si neobisnuit . Acesta e si motivul pentru care de cele mai multe ori nu sunt perseverenti si nu reusesc sa duca un lucru pana la capat.

Racul

Sensibilitatea excesiva si pesimisul care ii caracterizeaza pe raci

nu ii ajuta sa isi mentina un echilbru emotional in atingerea scopurilor pe care si le propun. Acestia oscileaza, se tem si refuza sa vada partea plina a paharului. Se lasa condusi de sentimente, sunt instabili si vad pericole acolo unde nu sunt.

Citeste si 3 zodii cu ghinion in 2018. Viata le pune la mari incercari

Ca fiecare an, şi anul 2018 are urcuşuri şi coborâşuri pentru noi. Astrele ne dezvăluie care vor fi cele mai ghinioniste în anul ce urmează.

BALANŢĂ:

Dacă anul 2017 a fost un an ok pentru aceşti nativi, anul următor le va aduce o mulţime de cumpene acestor nativi, scrie estisuperba.ro. Balanţele se vor confrunta cu o pierdere semnificativă. Poate să fie vorba despre o persoană dragă sau de locul de muncă.

Acest lucru îi va afecta foarte tare pe aceşti nativi şi le va fi greu să revină la sentimentele bune de altă dată şi mai ales la optmism.

Un an semnificativ si o zodie vedeta, pentru că semnul tau este tranzitat de Jupiter, ceea ce se intampla o data la 12 ani. Pe de o parte, prezenţa acestei planete in zodia ta, iţi poate aduce entuziasm, curaj, deschidere mai mari pentru idei si asocieri noi, convingeri mai sanatoase si cunostinte mai vaste.

Pe de alta parte, avand in vedere ca Jupiter va forma aspecte tensionate, mai ales in martie si septembrie, cu Uranus aflat in Berbec si cu Pluto aflat in Capricorn, e posibil sa fie cutremure si schimbari serioase in cadrul relatiilor tale, cat si in ce priveste conatractele si colaborarile.

Aceasta se poate intampla din cauza pretentiilor tot mai mari pe care le au ceilalti de la tine, precum si datorita dorintei de libertate si independenta a acestora.

In orice caz, culoare noi se deschid pentru tine, sub multe aspecte, iar schimbarile care se produc, uneori peste noapte, sunt in mare parte benefice sau asa se vor dovedi in final.

Un alt aspect important tine de ciclul de retrogradare a planetei Venus, stapanul Balantei, care va avea loc din 4 martie pana pe 15 aprilie si practic va impregna toata perioada primaverii cu aceasta energie a reevaluarii unor relatii si sentimente.

Venus retrograda te ajuta insa sa faci un pas inapoi pentru a vedea imaginea de ansamblu si a recunoaste fisurile sau locurile unde e nevoie sa intervii pentru a corecta ceva atat in relatia de cuplu cat si in alte relatii.

Balantele trebuie sa fie dispuse acum sa-si recunoasca niste greseli, eventual niste derapaje emotionale din saptamanile precendente, si sa ceara iertare.

BERBEC:

Berbecii vor avea de suferit pe plan sentimental. Vor întâmpina probleme în cuplu, iar crizele de gelozie vor fi la ordinea zilei, mai ales în luna martie. Chiar dacă sunt căsătoriţi sau nu, aceşti nativi vor suferi în dragoste începând cu primăvara următoare.

CAPRICORN:

În anul 2018, nativii născuţi sub acest semn zodiacal tind să ia decizii greşite care îi vor pune în situaţii dificile şi vor ajunge de fiecare dată la răscruce de drumuri. Aceşti nativi vor fi destul de ghinionişti anul următor, însă nu este de fiecare dată vina lor, ci şi a celor din jur.

Publicitate

Dacă vă plac materialele publicate va invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook