Dr. Andrei Laslau a slabit 20 kg in 45 de zile: «Dieta keto nu este restrictivă»

Dr. Andrei Laslau a slabit 20 kg in 45 de zile

A fost supraponderal, dar a găsit soluţia pentru a scăpa de kilogramele în plus. Anul trecut, dr. Andrei Laslău a scăpat de 20 de kilograme în 45 de zile.

Ce poţi mânca într-o astfel de dietă: salate, legume, carne fiartă sau la cuptor, peşte, brânzeturi, ouă, oleaginoase sau fructe puţin dulci.

„Dieta keto nu este restrictivă. Poţi mânca regeşte. Îţi permite orice aliment, la orice oră, dacă îţi este foame. Dieta ketogenică cere ca, din totalul caloriilor zilnice, 65% să provină din grăsimi, 30% din proteine şi 5% din glucide.

 Dieta keto permite scăderea semnificativă în greutate, dar păstrează 90% din masa musculară, determină scăderea trigliceridelor, menţine glicemia în limite foarte bune, scade colesterolul rău şi creşte colesterolul bun şi determină scăderea inflamaţiei sistemice. Slăbirea ţine de reacţia organismului fiecăruia.

În general, femeile pierd în greutate mai lent decât bărbaţii. Eu, de exemplu, am slăbit, cu această dietă, 20 de kg în 45 de zile”, susţine medicul, scrie Ziarul Ring.

Sursa: Click

Loading...

2 comentarii la „Dr. Andrei Laslau a slabit 20 kg in 45 de zile: «Dieta keto nu este restrictivă»”

  1. Bună ziua. Sunt din Arad, am 38 de ani, 1,62 m și 70 kg. As dori tare mult sa slăbesc 10-12 kg. Va rog sa mă ajutați cu un program. Va mulțumesc anticipat!

  2. Bună seara, am 26 de ani, 83kg și 1,70 înălțime,aș vrea să mai slăbesc 10-12kg va rog sa îmi spuneți dieta keto.scrieti-mi în privat ca adresa de email nu îi Bună…Va mulțumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.