Horoscop 2018: Schimbari radicale pentru aceste zodii

Publicitate

Fecioara

În 2018 vei fi urmărit de aceleaşi probleme ca şi până acum, cel puţin pe plan sentimental. Eşti o persoană care critică şi îşi expune nemulţumirile prea mult, uitând să vadă că mai există şi lucruri bune sau gesturi frumoase pe lume.

Publicitate

Partenerul de viaţă ar putea să capete prea multe frustrări şi ar putea izbucni dacă nu laşi garda jos. Pe plan profesional se recomandă mai multă îndrăzneală. Doar dacă ieşi din zona de confort şi eşti dispus să încerci şi lucruri noi vei avea şansa să evoluezi!

Balanță

Publicitate

Deşi nu eşti adeptul comunicării atunci când ai o problemă cu cineva, anul 2018 vine cu o schimbare în acest sens. Eşti decis să nu te mai închizi în tine atunci când există o dispută între tine şi partener şi eviţi să mai fugi de conflict. Aplanarea lui nu constă în a evita confruntarea, ci în a discuta cu calm şi cu sinceritate despre ce se întâmplă.

Depăşind această frică a ta, vei reuşi să fii mai afectuos. Cu banii nu o duci deloc rău, însă nu e o surpriză ţinând cont de câştigurile de care ai avut parte în lunile anterioare.

Scorpion

Anul acesta eşti mai hotărât ca oricând să renunţi la compromisuri în numele iubirii. Dacă îţi este sortit să fii cu persoana cu care te-ai implicat într-o relaţie, atunci cel mai probabil nu e nevoie de sacrificii pentru a face ca lucrurile să funcţioneze între voi.

Vrei să ai parte de dragoste în egală măsură cu cea pe care o oferi, pentru că tu atunci când iubeşti eşti dispus să dai totul! Cu banii nu vei avea deloc probleme, ci din contră pare că îţi merge mai bine decât oricând.

Situaţia ta materială este lipsită de incidente datorită faptului că eşti o persoană foarte organizată şi chibzuită.

Săgetator

Publicitate

Anul 2018 îţi aduce schimbări majore pe plan sentimental. Nu este exclus să te căsătoreşti, la fel de bine cum nici apariţia unui copil nu ar fi de neluat în calcul. Dacă eşti un Săgetător singur, ai nevoie de o persoană care te iubeşte atât de mult încât să îţi ofere spaţiul intim de care ai nevoie. Tu ştii ce să faci cu libertatea atunci când îţi este oferită, aşa că de acest lucru trebuie să îţi convingi partenerul.

Pe plan financiar şi profesional vei da dovadă de mai multă prudenţă şi te vei gândi să faci mai multe economii ca până acum.

Capricorn

Anul acesta te axezi pe latura financiară, astfel încât şi relaţia amoroasă va depinde de asta. Nu accepţi pe oricine lângă tine, iar dacă eşti singur şi în căutare de partener, va urma o serie lungă de teste pentru acesta. De asemenea, nu îţi doreşti să întreţii pe nimeni, fie că e vorba de persoana iubită, fie de vreo rudă aflată în nevoie.

Eşti pus pe investiţii şi afaceri şi nu vrei ca banii pe care îi ai să rămână nefructificaţi, dar nici cheltuiţi inutil. Eşti într-o formă fizică de zile mari!

Vărsător

Este un an al noutăților pentru tine, iar dorința ta cea mai mare este să înveți cât mai multe lucruri. Nu este exclus să te reprofilezi sau să îți lărgești sfera profesională, iar această decizie se va dovedi a fi una de succes. Pe plan sentimental vor avea loc discuții despre poziția și responsabilitățile fiecăruia în cuplu și nu este exclus să existe și ciondăneli.

În orice caz, anul acesta vrei să clarifici multe nemulțumiri pe care le-ai avut până acum.

Pești

Anul 2018 vine pentru tine cu multe promisiuni, însă mare parte din ele nu se vor concretiza. Dezamăgirile vor fi enorme, mai ales pe plan sentimental, unde naivitatea ta îşi face din ce în ce mai des simţită prezenţa. Toate acestea se vor petrece în prima jumătate a anului, însă apoi totul va reveni la normal şi vei avea din nou energia care te caracterizează.

Unele cheltuieli majore neprevăzute îţi vor da bugetul peste cap şi îţi vor influenţa simţitor viaţa socială.

Sursa: www.kfetele.ro

Publicitate

Dacă vă plac materialele publicate va invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook