Horoscop complet pentru fiecare zodie, Octombrie 2017. Se anunţă o lună plină de evenimente.

Publicitate

Horoscop Taur octombrie 2017
Octombrie 2017 aduce Taurilor vești bune, chiar foarte bune.
Pe data de 10, Jupiter, Marele Benefic, intră triumfal în casa cuplului Taurului, unde va rămâne până în luna noiembrie 2018. Te așteaptă mai bine de un an de expansiune a vieții sentimentale, de șansă și înflorire.

Cele dintâi indicii ale bunăvoinței jupiteriene s-ar putea să se vadă chiar din ultima decadă a lui octombrie 2017, când ai parte de o splendidă conjuncție Soare-Jupiter în casa cuplului Taurului, care vestește un eveniment fericit, o realizare sau o oportunitate deosebită.
Dar nici în primele două decade nu stai rău.

Publicitate

În prima jumătate a lunii octombrie, conjuncția Venus-Marte din casa dragostei Taurului îți aduce vigoare sexuală, activitate erotică intensă, romantism, pasiune și aventură.
Muncă și bani
Se pare că ai multe de făcut în octombrie 2017.

Publicitate

Casa muncii Taurului este foarte dinamică, fiind tranzitată pe rând de Soare, Mercur, Venus și Marte. Prin urmare, ai responsabilități cât cuprinde și un interes crescut pentru activitatea profesională, cu mari șanse de a te remarca.
Luna octombrie poate fi productivă în sfera intelectuală, în cea artistic-creativă, dar și în cea administrativ-organizatorică.

Publicitate

Ai prilejul să-ți afirmi nu doar competența și talentele, dar și autoritatea în domeniul în care te desfășori.
În plan financiar, prima parte a lunii octombrie 2017 este așa-și-așa, dar cea de-a doua parte se anunță norocoasă și prosperă, fiindcă Mercur, stăpânul casei banilor Taurului, se va afla împreună cu Jupiter, Marele Benefic, într-o casă productivă.

Formă fizică și moral
Dacă ai deja anumite afecțiuni, recomandarea eastrolog.ro este ca în octombrie 2017 să te îngrijești cu mai multă atenție.
Dacă ești în formă, este indicat să eviți excesele sau experimentele, ca să nu apară probleme.
Oricum, luna octombrie arată o preocupare accentuată pentru sănătate, igienă și felul în care arăți și este potrivită pentru inițiativele legate de controale medicale, contacte cu doctori, terapeuți, antrenori etc.
CITESTE CONTINUAREA PE PAGINA URMATOARE===>

Publicitate

Dacă vă plac materialele publicate va invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook