Horoscop complet pentru fiecare zodie, Octombrie 2017. Se anunţă o lună plină de evenimente.

RAC
Dragoste și viața în doi
Mare bucurie, mare! La 10 octombrie 2017 Jupiter, Marele Benefic, intră în casa a cincea a Racului, cea pe care scrie „AMOR” și unde va sta timp de un an și o lună. Este vorba despre casa plăcerilor, a pasiunii, a aventurii si a adrenalinei.

Vigoarea sexuală atinge cote uimitoare, iar inima ți-e plină de elan romantic. Atmosfera înclină la dragoste, iar astrele complotează la ivirea ei. Cam tot omul care mai are loc în inimă pentru iubire, trăiește o poveste amoroasă sub influența acestui tranzit. Casa a cincea propovăduiește iubirea liberă, degrevată de responsabilități, manifestarea neîngrădită a sentimentelor și a erotismului.

Configurația devine foarte activă încă din a doua decadă a lunii octombrie, grație minunatei conjuncții Soare-Jupiter.
Muncă și bani
Cu Jupiter în casa a cincea începând din 10 octombrie 2017, timp de mai bine de un an Soarele Racilor va fi bine susținut și alimentat cu vigoare, șansă și oportunități.

Soarele este în sine un simbol al statutului și al măririi, iar pentru Raci, în plus, stăpânește casa banilor și are o demnitate esențială în casa carierei („exaltare”). Jupiter, la rându-i, este stăpânul casei muncii Racului. Prin urmare, avem semne bune pentru viitor.
Luna octombrie este mixtă, putând ridica unele probleme profesionale în primele două decade, din cauza aspectului tensionat dintre Marte, stăpânul casei carierei Racului, și Saturn, care este amplasat în casa muncii.

Pe de altă parte, conjuncția Soare-Jupiter promite creativitate, circumstanțe avantajoase, succes și bani în ultima decadă.
Formă fizică și moral
Tensiunea nervoasă rămâne destul de ridicată în primele două decade din octombrie 2017 și poate conduce la iritare, grabă, tendințe conflictuale sau risc de accidentări.

Careul dintre Marte și Saturn are efect asupra uneia dintre casele medicale ale Racului, astfel încât este necesară o prudență mărită în chestiunile legate de sănătate. Este indicat să eviți stresul și să te îngrijești.
Citeste continuarea pe pagina urmatoare===>

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.