Horoscop complet pentru fiecare zodie, Octombrie 2017. Se anunţă o lună plină de evenimente.

Publicitate

LEU
Dragoste și viața în doi
Cu Marte și Venus situați în Fecioară, prima parte a lunii octombrie 2017 debordează de pasiune și romantism arzător. Dragostea și dorințele preiau controlul, iar toate celelalte aspecte ale existenței fie se modelează în jurul lor, fie trec în plan secundar.

Prezența lui Marte și a lui Venus în zodia ta anunță evenimente cu o mare încărcătură emoțională, dar poate conduce, deopotrivă, către decizii foarte subiective.
Venus părăsește zodia Fecioarei pe 14 octombrie 2017, îndrumând alegerile amoroase (ori interesele cuplului, după caz) pe cărări mult mai practice: bani, valori, investiții ș.a.

Publicitate

La 10 octombrie Jupiter, stăpânul casei relațiilor Fecioarei, intră în casa a treia, anunțând o perioadă de aproximativ un an în care preocupările intelectuale, drumurile și comunicarea înrâuresc semnificativ viața sentimentală a Fecioarelor.
Muncă și bani

Voință puternică, planuri ambițioase, inițiativă și acțiune – acestea sunt efectele trecerii lui Marte prin zodia Fecioarei, până la 22 octombrie 2017.
Dovedești competitivitate și prinzi din zbor orice provocare. Poți rezolva multe în acest interval, dar pentru reușită este necesar să eviți manifestările impulsive sau pripite.

Publicitate

Publicitate

Banii au un impact major asupra lunii octombrie. Simțul financiar al Fecioarelor este intens stimulat și te poate indemna către afaceri sau alte demersuri menite să ducă la creșterea veniturilor, către achiziții, tranzacții felurite sau contacte cu mediile financiare.
La 10 octombrie 2017 Jupiter intră în casa a treia a Fecioarei, favorizând activitatea mentală, studiile, scrisul, îndeletnicirile care presupun multă comunicare, mișcare, dexteritate, mobilitate.

Formă fizică și moral
Prezența lui Marte în Fecioară te face să te simți foarte tare în primele două decade din octombrie. Și, într-adevăr, s-ar putea să ai mai multă energie, mai multă rezistență, mai mult dinamism.
Problema este că Marte poate predispune la irascibilitate, nerăbdare și excese și induce un risc de accidentări, răniri, hemoragii, infecții sau boli acute. Riscul este potențat de careul pe care Marte îl formează cu stăpânul casei bolilor Fecioarei. Prin urmare, este recomandat să o iei mai ușor.
Citeste continuarea pe pagina urmatoare===>

Publicitate

Dacă vă plac materialele publicate va invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook