Horoscop inedit pentru 2018: Urmează un an plin pentru zodii: Femeile ”RAC” vor fi necruțătoare în viața personală

Doar putin ne mai desparte de 2018, așa că previziunile astrale sunt gata pentru anul care va începe în forță pentru unii dintre nativi.

BERBEC

2018 este un an aglomerat pentru tine. Vei munci mult dar vei avea parte si de rezultate pe masura. Vei avea oportunitati si va trebui sa le materializezi. Sunt posibile schimbări ale locului de muncă. Sănătatea este binişor aspectată, mai ales dacă îţi rezolvi problemele metabolice şi durerile suspecte de cap.

Trebuie să-ţi supraveghezi greutatea corporală şi să mai pui frâu fumatului. Banii sunt aşa şi aşa aspectaţi în prima parte a anului, vacanţa va fi un prilej de cheltuieli mari, dar, atenţie, în al doilea segment al lui 2018, veniturile nu vor fi mai consistente.

Dragostea este la indicativul bine, aşa că trebuie să profiţi de favorurile stelelor. Trebuie doar să transformi încăpăţânarea în tenacitate şi agresivitatea în energie şi toate uşile îţi vor fi larg deschise în anul care vine.

TAUR

Supriza este cuvantul anului 2018. In prima parte a anului vei avea parte de schimbari majore. A doua jumatate a anului trebuie sa ai grija de sanatate si de familie. Se termina investitiile si trebuie sa ai mare grija la finante. În 2018 trebuie să ai grijă la sentimentele puternice şi inevitabile, e adevărat, dar negative, ca gelozia, furia şi invidia.

Anul 2018 e haotic, anarhic şi răutăcios pentru zodia ta. Trebuie să supravieţuieşti, că de dezvoltare şi de progres nici nu poate fi vorba. Sănătatea e bunicică, adică nu o să mori cu zile decât dacă te încredinţezi sistemului medical din poetica noastră ţară.

Atenţie la gât mai ales în sezonul rece, care în mod tradiţional dă boli acute şi cronice nativilor din zodia Taurului, iar doamnele cu experienţă să vadă ce le mai face tiroida. Răspunsul e: face rău! Dragostea e binişor aspectată, mai ales în a doua parte a anului, cu un maximum pe vacanţa de iarnă. La sfârşitul lui 2018 vei constata cu mândrie că ai… supravieţuit.

GEMENI

Anul 2018 va fi unul lejer pentru tine. Fara griji majore, trebuie sa ai grija insa. Te vei simti bine fara sa faci mare lucru. Vei avea cateva oportunitati iar daca vei fi la locul potrivit si atent, le vei fructifica. În lumea asta decadentă şi lipsită de valori, trebuie doar să străluceşti.

Banii sunt bine aspectaţi, o să întâlneşti persoane binevoitoare, sau chiar mai aiurite decât eşti tu, care te vor ajuta în profesie. Dacă studiezi, 2018 e chiar favorabil pentru examene sau burse, o poţi lua înaintea multora mai bine pregătiţi decât tine!

Sănătatea e aşa şi aşa, în sensul că trebuie să ai o viaţă mai ordonată, să dormi mai mult, dar să faci şi ceva mişcare. Atenţie la plămâni şi la braţe! Dragostea e bine aspectată în 2018. Eşti ca argintul-viu şi energia, vitalitatea şi optimismul tău obraznic atrag ca un magnet masculi arătoşi şi femele fabuloase, după dorinţă, sex, putinţă şi orientare sexuală.

RAC

Vei munci mult. Cresc pretentiile insa si munca. Ai nevoie de bani si pentru asta munca te va epuiza fizic si psihic. Nevoia imperioasă să fii în armonie cu anturajul, cu mediul, cu lumea te conduce către concluzia că totul are o legătură şi că vrei să faci parte din ceva important şi permanent. Ai dorinţe cât cuprinde, dar portofelul, ca un fotomodel. Anul 2018 îţi va oferi câteva prilejuri să faci bănuţi.

Nu curg, da’ pică! Sănătatea e bunicică, dar atenţie la glande şi la stomac, la incidente şi la accidente. Banii sunt mediocru aspectaţi, dar, oricum, de foame nu o să mori. O să cumperi ceea ce îţi place şi o să pleci şi în excursii. Dragostea e favorizată de stele, pentru că ceva trebuie să te bucure în mai dificilul an 2018.

Familia e, de asemenea, sub o stea bună. „Răcuţele” sunt necruţătoare în Anul Caprei. Pe cine prind în cleşti acela nu mai are scăpare!

LEU

Vei avea un an destul de greu insa vei fi ajutat de prieteni , care nu te vor parasi la greu. Restul junglei nu are nicio milă pentru tine. Eşti vulnerabil şi toţi o să-şi facă un titlu de glorie să te lovească mişeleşte, dar nici tu nu o să stai cu colţii în grevă.

Ai timp şi pentru dragoste, şi pentru carieră pentru că ai o viteză de meteor. Ai viteză pentru că te fugăreşte toată jungla, de parcă ai fi un amărât de iepuraş, nu ditamai leul.

Verifică-ţi tensiunea, chiar dacă ai 20 de ani! Sau tocmai de aceea, pentru că o stare de sănătate bună trebuie menţinută. Dragostea e binişor aspectată, mai ales în prima jumătate a anului, cu un vârf, cum altfel, în sezonul cald. Leoaicele în 2018 sunt doamne în living-room, bucătărese în bucătărie şi amante în dormitor. Totul e să nu confunde camerele!

FECIOARĂ

Mai multe planete şi indicatori astrologici îţi sunt favorabili în anul 2018. Aspecte favorabile în special pentru cei (cele) implicaţi în educaţie sau sănătate. Atenţie la relaţiile de familie sau la comunicarea cu prietenii – se poate declanşa o criză care poate sfârşi prost. O nouă etapă de viaţă poate începe în a doua jumătate a anului.

Încearcă să-ţi creezi propriul univers, mai bun şi mai moral decât ceea ce te înconjoară. Ai nevoie de o nouă perspectivă spirituală. Sănătatea e mediocră – poate şi unde te-ai cam îngrăşat în ultimul timp.

Poţi reuşi în activităţi legate de arta detaliului, în activităţi care oferă servicii altora. Ai mai mult noroc ca de obicei în 2018. Sănătatea e bine configurată, dar nu toţi din zodie pot fi sănătoşi un an întreg, nu?! Atenţie la abdomen!

Banii sunt bine aspectaţi, mai ales în prima parte a anului, apoi intri şi tu în criză financiară, parţială, din fericire! Dragostea are, de asemenea, aspecte favorabile, mai ales dacă nu mai eşti exagerat de exigent.

BALANŢĂ

Anul 2018 este de top pentru tine pentru ca s-a strans toate deodata. Efortul dupa ani de zile de munca si stresul s-au adunat iar acum rabufnesc. Eşti obosit şi enervat mai tot timpul. Caută relaxarea în mijlocul naturii. Trupul îţi cere aer curat şi mâncare sănătoasă, iar spiritul te îndeamnă să ieşi din viaţa mizerabilă care se desfăşoară în jurul tău.

Articolul continuă după reclame

Minciuna, lichelismul, rapacitatea, decăderea spirituală, violenţa şi prostia sunt tot atâtea motive care te îndeamnă să-ţi schimbi viaţa şi să părăseşti mediul actual, atât de poluat material şi spiritual. Eşti tentat să pleci din ţară, eveniment care poate să-ţi schimbe viaţa.

După cum se vede, prima jumătate a lui 2018 se află sub semnul schimbărilor importante. Mici sau mai mari probleme cu sănătatea, în special din cauza viscerelor şi a glandelor. O veste bună, urmată de o pierdere importantă.

Atenţie la cumpărăturile strategice: case, maşini, terenuri! Banii sunt mediocru aspectaţi în prima parte a anului şi binişor după vacanţa de vară. Sănătatea e bună în tot timpul anului, cu fluctuaţii la schimbarea anotimpului.

SCORPION

Nu s-ar putea spune că astrele îi favorizează în mod deosebit pe nativii din Scorpion în prima jumătate a anului. Dar s-ar putea spune că anumiţi nativi (sau naivi!) vor trăi chiar evenimente neplăcute. Nu trebuie să aştepti nimic bun din partea celorlalţi, trebuie să te descurci singur. Ultima parte a lui 2018 îţi aduce un necaz cu autorităţile.

Proiectele începute în această perioadă însă vor aduce rezultate excelente. Mici probleme cu sănătatea, din genul cronic. Atenţie la alimentaţie şi la… băutură! Nu te lăsa tentat de cumpărături extravagante.

În 2018, legenda despre performanţele sexuale ale nativilor va rămâne doar o legendă. Cu probleme peste probleme şi cu bani puţini, cui îi arde de… Banii sunt favorizaţi în prima parte a anului în special; sunt puţini dar… există. Dragostea e, cum altfel, bine aspectată. Charisma şi fatalismul propriu zodiei te ajută mult tot anul în rezolvarea unor situaţii.

SĂGETĂTOR

Sagetatorii au un an bun in general. Calatorii, multe evenimente si realizari notabile d.p.d.v. profesional. Tot prima parte a perioadei îţi aduce un dar neaşteptat sub forma unui nou loc de muncă, a unei burse sau a unei reorientări profesionale. Ceea ce e de bine, schimbi locul, schimbi norocul! Proiectele începute în a doua parte a anului 2018, cu un Jupiter bine aspectat, vor aduce rezultate excelente.

Mai multe realizări notabile, mai ales în a doua parte a anului. Emoţional, vei trece printr-un proces de emancipare şi de recunoaştere raţională a dorinţelor tale.

Sănătatea e mediocră în prima parte a anului, în sezonul rece, dar mai bună în a doua. Totuşi, ultimele luni, perioada sezonului rece, nu-ţi sunt foarte prielnice sub aspectul sănătăţii. Banii vin la sfarsitul anului. Dragostea e invers proporţională cu banii – ai câteva ocazii să-ţi găseşti sufletul-pereche şi mai multe prilejuri pentru scurte aventuri inconsistente.

CAPRICORN

Prima jumătate a anului îţi aduce câteva întâlniri interesante în spaţii neconvenţionale. Ca să-ţi satisfaci nevoia de tandreţe, probabil că va trebui să adopţi o pisicuţă sau un căţeluş de companie. Animalele nu mint, nu înşală şi nu trădează lăsându-te cu sufletul pustiu.

Atenţie însă, un animăluţ de companie devine un necuvântător membru al familiei! 2018 e o perioadă favorabilă, mai ales pentru nativele zodiei. Vara nu trebuie să te laşi descurajat de micile nerealizări sau de întârzierea finalizării unor proiecte.

Banii sunt favorizaţi de stele, dar nu trebuie să iei împrumut sau să dai împrumut – evită investiţiile şi cumpărăturile capitale, foarte importante. Sănătatea e OK, atenţie la genunchi şi la căzături şi totul va fi suportabil în 2018. Dragostea e mediocru aspectată, mai ales în a doua parte a anului, după vacanţa de vară.

Capricornii fac un joc atât de greoi şi de complicat atât în profesie, afaceri etc., cât şi în dragoste, că nimeni nu mai înţelege nimic… Simplu, mon cher, simplu!

VĂRSĂTOR

În prima jumătate a anului 2018 simţi că dispui de o mare energie, de influenţa fastă a Cosmosului. Vrei să faci ceva important, să ieşi din cenuşiul cotidian, să te simţi şi tu important sau curajos şi drept. Stelele îţi vor îndeplini dorinţa. Uită-te în jur – sunt nenumărate prilejuri de afirmare atât în meserie, cât şi în anturaj, şi în dragoste.

Tot anul trasezi pe firmamentul anturajului, prietenilor, colegilor şi familiei o dâră de entuziasm şi de optimism. Amestecate, după năravul tău, cu mici cantităţi de ironie şi cinism, aşa, pentru gust.

Nu lăsa să-ţi scape o oportunitate în perioada solstiţiului de vară – stelele nu spun exact dacă e vorba de o slujbă în străinătate, un pont sau de marea dragoste… de anul acesta. Sănătatea e mediocru aspectată în prima parte a anului, dar mai bunicică în a doua.

Banii, chiar dacă sunt suficienţi, nu-ţi satisfac capriciile şi utopiile tehnologice. Dragostea (sau sexul, după preferinţă) este bine aspectată în 2018. Trebuie să renunţi la aberaţiile logice şi să dai curs liber utopiilor rezonabile.

PEŞTI

Încearcă să navighezi „între două ape”. Relaxează-te şi nu mai purta de grijă altora, mai ales că, până la urmă, nimeni nu-ţi mulţumeşte. Primele luni ale anului constituie o perioadă propice pentru planurile pe termen îndelungat.

O perioadă bună nu va fi urmată, din păcate, de una tot aşa de bună. Munceşti mult şi ai rezultate mediocre, sub aşteptări. Ai nevoie de mai mulţi bani şi nu ştii de unde să-i iei. Problema trenează tot anul şi nu-şi găseşte o rezolvare consistentă.

Cam în vară, pe la mijlocul anului, îţi dai seama că nu poţi trăi din amintiri şi că veşnicele tale comparaţii nu-ţi fac decât rău. Sănătatea este mediocru aspectată în 2018, atenţie la bolile cronice. În a doua parte a anului, atenţie la picioare! Banii sunt aşa şi aşa – mai mulţi par să vină toamna.

De asemenea, banii se ilustrează prin amânări succesive… Dragostea este bine aspectată, mai ales dacă renunţi la perfecţionismul tău păgubos.

Sursa: a1.ro

Publicitate

Dacă vă plac materialele publicate va invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook