Horoscop Mayas: Afla ce semn esti si ce personalitate ai.

Horoscopul Mayas este unul dintre cele mai vechi create vreodata. Mitologia mayasa este un sistem ce cuprinde trei calendare: Tzolk’in, Haab si Numaratoarea Lunga.

Horoscopul mayas nu a fost creat pentru a prevesti viitorul persoanelor, ci, mai degraba, pentru a descrie personalitatea oamenilor. Astfel, spre deosebire de horoscopul european, horoscopul Haab este impartit in 19 zodii si se axeaza pe interpretarea totemurilor, spiritualitate si trasaturile de caractere ale oamenilor.

Ch’en: 2 ianuarie – 21 ianuarie

Nume indigen: Luna, Furtuna Neagra, Floare

Semnificatie: Intra in binele intern al constiintei.

Interpretare: spiritualitate

Persoanele care sunt nascute sub semnul acestei zodii sunt in general sensibile si intelepte. Se bazeaza foarte mult pe intuitie si au un simt al umorului foarte bine dezvoltat. Au nevoie de dragoste si liniste sufleteasca si tocmai de aceea aceste persoane evita certurile. Este de preferat sa fie inconjurate mereu numai de persoane dragi.

Yax: 22 ianuarie – 10 februarie

Nume indigen: Venus

Semnificatie: Discipolul isi limpezeste mintea si este iluminat

Interpretare: Claritatea gandirii

Persoanele care sunt nascute sub semnul acestei zodii sunt guvernate de Venus, astfel ele dau dovada de liniste sufleteasca si iubire. Sunt persoane calde, spirituale, care se inteleg mereu bine cu cei din jurul lor si sunt adeptele relatiilor de lunga durata.

Articolul continuă după reclame

Sak’: 11 februarie – 2 martie

Nume indigen: Furtuna alba

Semnificatie: Norii si indoielile sunt risipiti
Interpretare: Fire puternica

Persoanele care sunt nascute sub semnul acestei zodii isi doresc siguranta financiara, tocmai de aceea sunt dispuse sa faca sacrificii, sa renunte la viata personala, in detrimentul banilor. Afacerile sunt pe primul plan. Sunt persoane rezistente la schimbari si se adapteaza foarte usor in orice mediu social.

Keh: 3 martie – 22 martie

Nume indigen: Furtuna rosie. Caprioara

Semnificatie: Sunt mereu in cautarea noului

Interpretare: Isi schimba usor personalitatea

Persoanele care sunt nascute sub semnul acestei zodii sunt foarte ambitioase si indraznete. Au foarte multa energie, sunt curajoase si sunt mereu in cautarea noului. In dragoste cauta un partener care sa nu le priveze de libertate.

Mak: 23 martie – 11 aprilie

Nume indigen: Zeu

Semnificatie: Scapa mereu de ce e gresit

Interpretare: Stabilitate

Persoanele care sunt nascute sub semnul acestei zodii sunt mereu in cautarea perfectiunii. Sunt inchise, linistite si sensibile din fire. Rareori isi arata sentimentele, de teama sa nu fie ranite. Se ataseaza foarte greu de partener, insa atunci cand o fac, iubesc cu patima.

Citeste conrinuarea pe pagina urmatoare–>

Publicitate

Dacă vă plac materialele publicate va invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook