Horoscop Minerva pentru 2018: Schimbari radicale pentru o zodie, o iubire noua si pasionala pentru alta

TAUR

Luând în considerare Anul Nou ca punct de referinţă, haideţi să vedem care este potenţialul real al acestor nativi în 2018 şi să înţelegem priorităţile din viaţa lor.

Anul acesta este posibil să fie reevaluate şi reorganizate unele priorităţi pe termen lung. Au ocazia să aprecieze ceea ce este sau ceea ce nu este important pentru ei în viaţă şi să ia decizia corectă.

Nativii Taur sunt unii dintre cele mai bune gazde ale zodiacului, dar vor fi încântaţi să afle că, până la intrarea lui Jupiter în Casa a 8-a, a intimităţii, a banilor proveniţi din munca indirectă, a ezoterismului, pe 8 noiembrie 2018, vor fi ombilical ataşaţi de laptop, iPad sau iPhone.

Poate că au propuneri pentru o carte sau un studiu, poate vor face documentare sau pur şi simplu vor scrie articole şi poveşti, se vor ocupa de bloguri sau vor crea un site web.

Alţi Tauri s-ar putea bucura de revenirea peste noapte pe băncile şcolii sau de urmarea unui nou curs de specializare, în timp ce alţii sunt ocupaţi să-şi ajute copiii, implicându-se în educaţia lor, învăţându-i să citească, să socotească sau scrie.

Se pot aştepta la întâlniri frecvente cu fraţii şi surorile şi tot acum este momentul ideal pentru a se implica mai mult în problemele celorlalţi.

Pot să se facă cunoscuţi vecinilor şi să iniţieze programe care să ajute comunitatea. Au darul de a negocia dar au mai ales darul convingerii, încât pot vinde şi Antarctica, bucăţică cu bucăţică.

Aceşti nativi pot întâlni partenerul mult visat, pot câştiga un proces important printr-o tiradă demnă de consemnat sau pot scrie o carte de vacanţă care să consemneze cele mai extraordinare trăiri, în calitate de angajaţi ai unui hotel sau a unei companii aeriene şi care să aibă şi succes.

Au suportat multe de la partenerii de viaţă, de la ceartă, jigniri, reacţii pesimiste, neîncredere, prudenţă şi cinism, până la limitarea lucrurilor doar în alb şi negru. Dacă însă s-ar privi în oglindă, ar avea surpriza să vadă că şi ei s-au comportat cam în acelaşi fel. Reacţiile unuia dintre parteneri sau chiar a amândorura, au provocat multă durere şi unuia şi celuilalt.

Nativii Taur sunt cei care, în mod natural, tind spre relaţii pe termen lung. Pentru ei un angajament nu este o anatemă, cum se întâmplă în cazul nativilor Gemeni, care se consideră spirite libere sau Săgetător, care îl consideră o dovadă de iresponsabilitate!

Citeste continuarea pe pagina urmatoare–>

Publicitate

Dacă vă plac materialele publicate va invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook