Horoscop Minerva pentru 2018: Schimbari radicale pentru o zodie, o iubire noua si pasionala pentru alta

RAC

Sarcina majoră pentru 2018 este de a-şi întelege inima. Ultimii doi ani au fost destul de grei în anumite privinţe. Au avut de plătit datorii vechi dar au fost puternici şi tot ceea ce au câştigat a fost cu sudoarea frunţii. În 2018 vor începe să vadă roadele eforturilor lor.

Mulţi Raci au aspiraţii mari, iar acest lucru este bine. Dar, pentru a le realiza, trebuie să-şi antreneze serios muşchii spiritualului şi ai mentalului.

2017 a fost un an de mutaţii afective, curiozitate şi nevoia de a învăţa să citească printre rânduri şi în care mulţi Raci au început să exploreze dimensiunea spiritualului serios şi chiar, ştiinţific, tendinţă care va continua şi în 2018. Important este să ia abordarea ştiinţifică, nu cea sceptică şi să aprofundeze elemente care ţin de fenomenul spiritual, care nu trebuie dovedit altora, ci sieşi.

Dacă privim în ansamblu anul care vine, vedem că elementele de foc şi de aer vor fi cele mai puternice, iar apa şi pământul cele mai slabe. Lipsa accentului dat de elementul apă, elementul nativilor Rac, nu ar trebui să fie o problemă pentru ei până în noiembrie, când Jupiter se va muta în Săgetător.

Dar până atunci, le va oferi toată energia de care au nevoie. Vor exista mai multe perioade, în care va fi doar o planetă sau nicio planetă în Rac. I-aş sfătui să se pregătească mental pentru multă insensibilitate şi nerecunoştinţă din partea celor cu care lucrează sau pe care i-au ajutat, printre altele.

Articolul continuă după reclame

Nu este vorba despre o persoană rău intenţionată sau lucruri rău intenţionate, ci doar o perioadă astrală care va trece. Să nu pună aceste lucruri la inimă, să nu clocescă planuri de răzbunare, dar mai ales să nu-şi cheltuie timpul şi energia cu ele, ci pur şi simplu să fie conştienţi că este doar o perioadă care va trece.

Jupiter s-a mutat în Scorpion şi în Casa a 5-a, a copiilor şi a iubirii, semn că viaţa lor sentimentală va creşte substanţial şi nu vor duce lipsă de nimic. Câştigurile sunt bune şi înainte de această dată, dar o creştere financiară semnificativă nu se va înregistra decât după 8 noiembrie 2018.

Ca şi anul trecut, şi 2018 va fi un an de viaţă trăită din plin, cu mâncare bună, un vin bun, călătorii, haine în vogă şi îndeplinirea unor…fantezii senzuale. Să nu uite că cele mai importante aspecte ale vieţii lor în 2018 sunt corpul, felul cum arată, stima de sine şi aspectul financiar, datoriile pe care le au şi achitarea lor, plata taxelor şi impozitelor, sexul, lucrurile profunde ale vieţii cum ar fi latura spirituală, reîncarnarea şi transformarea interioară, sănătatea şi munca.

Citeste continuarea pe teotrandafir.com

Publicitate

Dacă vă plac materialele publicate va invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook