Horoscop Minerva pentru 2018: Schimbari radicale pentru o zodie, o iubire noua si pasionala pentru alta

GEMENI

Alerţi, rapizi în gândire şi dornici de a savura variatele delicii ale vieţii, nativii Gemeni sunt asemenea unei tornade.

Proiecte ambiţioase s-au aşezat pe masa lor, copleşindu-i cu cel puţin o mărire de salariu, bonusuri, comisioane, mai mulţi clienţi, mai multe comezi, restituiri, reduceri, împrumuturi date prietenilor care le-au fost restituite, cadouri, accesul la bunuri de lux şi mai multe venituri din investiţii.

Jupiter va rămâne aici până pe 8 noiembrie 2018, oferindu-le timp în care pot pune bani deoparte, la ciorap. Ar fi bine să folosească acest timp pentru a se informa unde pot înmulţi cel mai bine, ceea ce au strâns, care forma de economisire este mai viabilă.

Cea mai bună perioada pentru o investiţie financiară sigură, atunci când vor putea să beneficieze la maximum de conjuncţia Soarelui cu Jupiter, este în octombrie – noiembrie. Atunci pot face mai mulţi bani din investiţii, la locul de muncă şi/sau din propria afacere.

Este o ocazie bine venită să-şi planifice de pe acum ce vor face în prima parte a lui 2018 – să aplice pentru un credit, să ceară o mărire de salariu, să pregătească un proiect pe fonduri nerambursabile sau să-şi planifice sesiuni de prezentare a propriei afaceri unor noi firme pentru propria promovare, cât şi pentru a-şi asigura câştigurile financiare. Au informaţia, nu trebuie decât să o folosească!

Pe 8 noiembrie 2018, Jupiter se mută în domiciliu. Vor face o mulţime de comisioane, vor alerga cu maşina de colo colo, vor sta cu urechea liptă de telefon mai tot timpul şi vor tasta pe laptop, iPad sau iPhone, necontenit. Capacitatea lor de a învăţa, dublată de curiozitate, este imensă.

Articolul continuă după reclame

Dacă se plictisesc, acum este momentul să deprindă noi competenţe, în special să înveţe o limbă străină sau să se specializeze în vânzări, marketing, negocieri, înţelegeri, web design şi publicitate. Acum au timp pentru a se vedea cu vecinii şi pentru a participa la evenimente comunitare. Se pot bucura să petreacă mai mult timp cu fraţii pe care i-au cam ignorat în ultima vreme.

Vestea bună este că îl au pe taciturnul Saturn în Casa a 8-a, a intimităţii şi banilor proveniţi indirect. Vestea proastă este că vor munci mult şi din greu şi mulţumirile vor fi inexistente.

În cazul în care Saturn conduce ostilităţile, este foarte dificil de lucrat cu el. Indiferent de rezultate şi de viteza de reacţie, vor trebui să se aştepte la rutină. Saturn rareori împarte complimente şi o face numai atunci când sesizează o creştere.

Dacă au făcut analiza fluxului de numerar, au ajuns la nivelul la care pot dovedi o corelaţie directă între ocuparea forţei de muncă proprii şi restul companiei. Iar pentru o mai bună măsură, Saturn nu va scăpa din vedere numeroase alte domenii de ameliorare.

Saturn vrea ca nativii Gemeni să lucreze din greu. Vor primi responsabilităţi în plus, pentru care nu vor fi nici lăudaţi, nici apreciaţi şi nici remuneraţi. Ironic, nu? Şi ca să fie, cum spun ei, tacâmul complet, colegii de muncă sunt trişti, negativişti şi pesimişti.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare–>

Publicitate

Dacă vă plac materialele publicate va invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook