Horoscop Urania: Previziuni astrale pentru perioada 28 octombrie – 3 noiembrie 2017. Zodia Leu

Horoscop Urania: Previziuni astrale pentru perioada 28 octombrie – 3 noiembrie 2017. Zodia Leu
Leu
Între 28 și 30 octombrie dimineața, situații inedite în plan relațional. Între 30 octombrie, după ora 11:47′, și 1 noiembrie dimineața, speranțe, uneori exagerate, nădejde pusă într-un ajutor care întârzie sau se produce la alt nivel decât scontau ei.

Posibilă atenție (dar, cadou) care le face plăcere prin semnificația gestului mai mult decât prin valoarea lui materială. Între 1 noiembrie, după ora 08:43′, și 3 noiembrie dimineața, tulburările la nivelul percepției generale despre lume și viață le vor zdruncina niște principii, niște concepții sau niște idealuri.

Fie că suferă o deziluzie, fie că sunt nemulțumiți și revoltați de o anumită stare de lucruri care îi împiedică să-și ducă la bun sfârșit un proiect cu miză profesională, Leii vor fi nevoiți să accepte respectivele realități impuse (cu forța?!) și să se conformeze unor comandamente. Schimbul de păreri și informații va fi tumultuos, provocându-le agitație, stres sau mânie.

Articolul continuă după reclame

Pe 3 noiembrie, după ora 11:47′, Luna va răscoli situațiile tulburi, de natură familială, care le vor complica existența și îi vor împiedica să-și vadă de treburile lor. Motive de supărare mocnită, acumulare de nemulțumiri, ostilitate reprimată. Evenimentele prin care trec unele dintre rudele lor îi angajează și pe ei sau se reflectă în chip neplăcut și jenant asupra lor, aruncând o umbră de îndoială cu privire la felul acelora de a fi.

De exemplu, nu este exclus ca unii Lei să descopere o înșelătorie (o minciună?) comisă de o rudă ceea ce îi va înfuria, pe drept cuvânt. Relație extrem de stranie și greu de acceptat de către nativi în plan sentimental, divergențe de opinie cu cei dragi sau cu copiii care îi pun pe părinți în situații de neacceptat. Aspect excepțional pentru toți cei care desfășoară activități de creație, interpretative sau de concepție prin forma exprimării și vigoarea originalității produsului lor intelectual.
Sursa: www.libertatea.ro
Articol preluat integral cu acord scris.

Publicitate

Dacă vă plac materialele publicate va invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook