Horoscopul saptamanii 18 – 24 decembrie de la Oana Hanganu – Se intampla 4 evenimente astrale majore care vor influenta toate zodiile

Horoscopul saptamanii 18 – 24 decembrie de la Oana Hanganu – Se intampla 4 evenimente astrale majore care vor influenta toate zodiile

Zodiile vor fi influenţate de 4 evenimente astrologice importante. Află ce au pregătit astrele pentru semnul tău zodiacal!

Săptămâna 18-24 decembrie va începe cu Luna Nouă în zodia Săgetător, zodie în care se vor afla şi Soarele, Saturn, Venus şi Mercur retrograd.

BERBEC

Berbecii vor să se distreze alături de vechi prieteni sau să viziteze locuri care au o semnificaţie aparte pentru ei.

Horoscopul săptămânii 18-24 decembrie pentru zodia Berbec pune accent pe dorinţa nativilor de a călători sau de a socializa, dar şi pe schimbările din carieră, pe care aceştia sunt încurajaţi de astre să le ia in calcul.

Schimbările nu se vor produce peste noapte şi nici nu vor fi uşor de făcut, dar, din 20 decembrie, pentru Berbeci începe o perioadă de restructurare şi transformare în plan profesional, care va dura aproape 3 ani.

Pentru unii nativi, aceste schimbări vor cere noi calificări, noi studii sau mutarea intr-un alt oraş sau chiar în altă ţară, iar pentru alţii, vor aduce noi domenii de activitate, la care, probabil, nici nu s-ar fi gândit în trecut.

Iar Luna Nouă din data de 18 decembrie poate anticipa astfel de schimbări pentru că va amplifica dorinţa Berbecilor de a se perfecţiona profesional sau de a învăţa ceva nou, cum ar fi o limbă străină sau ceva legat de internet si activitatea online.

Articolul continuă după reclame

Dar, pentru mulţi alţi nativi, Luna Nouă din 18 decembrie va fi un bun moment pentru călătorii sau pentru planuri de vacanţă. Şi, cum Mercur va fi, încă, retrograd la momentul de Lună Nouă, s-ar putea ca Berbecii să prefere o vacanţă alături de vechi prieteni sau în locuri care au o semnificaţie aparte pentru ei (de exemplu, casa părintească sau oraşul în care au copilărit).

TAUR

Taurii primesc veşti bune legate de veniturile partenerului. În plan personal se pregătesc pentru mari schimbări.

Horoscopul săptămânii 18-24 decembrie pentru zodia Taur pune accent pe oportunităţile financiare ale nativilor şi pe marile schimbări din viaţa lor personală.

Acestea pot însemna mutarea în altă ţară, interes deosebit pentru alte sisteme spirituale ori religioase sau relaţii speciale cu oameni din alte ţări.

Primul eveniment important al săptămânii va avea loc luni, 18 decembrie, când va fi Lună Nouă în zodia Săgetător.

Pentru Tauri, Luna Nouă poate aduce veşti bune legate de veniturile partenerului de viaţă sau de profitul unei afaceri în care nativii sunt implicaţi.

Pentru alţi nativi, Luna Nouă poate aduce veşti legate de comisioane ori alte bonusuri pe care Taurii le vor primi pentru activitatea lor profesională

De asemenea, poate fi un moment bun pentru cei care au solicitat un credit dau un alt fel de finanţare dar, iniţial, au fost refuzaţi. Se va reveni asupra deciziei şi cererea lor va fi acceptată.

CITESTE CONTINUAREA PE PAGINA URMATOARE–>

Publicitate

Dacă vă plac materialele publicate va invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook