Horoscopul saptamanii 18 – 24 decembrie de la Oana Hanganu – Se intampla 4 evenimente astrale majore care vor influenta toate zodiile

LEU

Leii au parte de schimbări: pentru ei începe o perioadă în care succesul va cere mai multă muncă și sacrificii.

Horoscopul săptămânii 18-24 decembrie pentru zodia Leu pune accent pe viața sentimentală a nativilor, dar și pe responsabilitățile crescute în plan profesional și pe sacrificiile pe care trebuie să le facă pentru a avea succes.

Luna Nouă din data de 18 decembrie va avea loc în zodia Săgetător și în casa Iubirii din astrograma Leilor, casă care se referă și la copii, dar și la hobby-uri și creativitate.

Pentru mulți nativi singuri, Luna Nouă va aduce excelente oportunități sentimentale, in timp ce pentru Leii care au, deja, pe cineva, va aduce mai multă armonie și afecțiune.

Dar, la momentul de Lună Nouă, în casa Iubirii, Leii îl vor avea pe Saturn, Profesorul zodiacului, care le va cere maturitate și responsabilitate față de partener.

Nu este exclus ca, în preajma zilei de 18 decembrie, unii Lei să afle că vor deveni părinți sau să fie nevoiți sa renunțe la anumite planuri sau proiecte pentru a se implica mai mult în tot ceea ce este legat de viața copiilor lor.

Luna Nouă va fi un moment excelent pentru noi proiecte bazate pe hobby-uri, dar pentru lansarea lor, ar fi bine ca nativii să aștepte ca Mercur să revină la mersul direct.

Acest lucru se va întâmpla sâmbătă, 23 decembrie, deci Leii mai au câteva zile la dispoziție pentru a pune la punct toate detaliile.

Până sâmbătă, vor avea loc alte două evenimente astologice. Astfel, miercuri, 20 decembrie, Saturn va intra în zodia Capricorn, unde va fi urmat,a doua zi, de Soare.

Intrarea lui Saturn în Capricorn va marca începutul unei perioade interesante, care va dura aproape 3 ani și va aduce schimbări majore în cariera nativilor Leu.

Solstițiul de iarnă din 21 decembrie și intrarea Soarelui în Capricorn vor aduce motive de mulțumire și mândrie pentru Lei, dar și noi idei, noi proiecte, noi obiective profesionale, pecare nativii Lei vor începe să le pună în practică după Crăciun.

Prezența planetei Acțiunii, Marte, în zodia Scorpion va accentua ambiția Leilor, care nu vor uita de job, carieră și afaceri nici în perioada sărbătorilor.

De altfel, cât timp Saturn se va afla în Capricorn, Leii vor fi dispuși (sau nevoiți, după caz) să facă sacrificii pentru a obține succesul profesional dorit. Iar unii dintre ei vor provoca, din acest motiv, tensiuni în familie.

Saturn in Capricorn va aduce responsabilități suplimentare, dar și succes extraordinar pentru nativii care vor munci mult și “își vor face lecțiile”.

În același timp, Saturn le va cere Leilor să dea dovadă de responsabilitate și în tot ceea ce este legat de sănătatea lor și să își gestioneze mai eficient timpul și resursele.

În weekend, Mercur va reveni la mersul direct în Săgetător, unde va rămâne până în 11 ianuarie 2018 și va spori cheful nativilor Leu de a se distra, de a călători și socializa, iar în cuplu, de a face declarații de iubire.

Articolul continuă după reclame

FECIOARA

Fecioarele singure se îndrăgostesc. Cele care au o relație aleg să trăiască fiecare clipă cu mai multă pasiune.

Horoscopul săptămânii 18-24 decembrie pentru zodia Fecioară pune accent pe relația nativilor cu familia, pe implicarea acestora în rezolvarea unor probleme legate de casă, dar și pe schimbările posibile în viața lor sentimentală.

Schimbările din viața sentimentală a nativilor Fecioară vor începe din 20 decembrie, când Saturn, Profesorul zodiacului, va ajunge în Capricorn, unde va rămâne până în 2020.

În toată această perioadă, Saturn va transforma viața sentimentală a Fecioarelor și va acționa împreună cu Pluton, planeta Transformărilor, aflată în Capricorn din 2008.

Schimbările nu se vor produce peste noapte, dar vor fi impulsionate de anumite evenimente astrale. Un astfel de eveniment va fi intrarea Soarelui în Capricorn, în ziua de 21 decembrie (când va avea lor Solstițiul de iarnă).

Atunci, Fecioare singure ar putea să se îndrăgostească sau să decidă ca a venit timpul sa accepte iubirea în viața lor.

Fecioarele care au, deja, o relație, își vor schimba atitudinea față de partener. Prezența lui Marte în Scorpion le aduce mai multă pasiune și mai multă încredere în propria persoană.

În acest context, multe Fecioare vor renunța la timiditate, vor fi mai pasionale, vor spune “pe șleau”ce vor sau gândesc, în timp ce altele vor provoca discuții și tensiuni pentru că vor fi prea convinse că au dreptate.

Dar, perioada cu Saturn în Capricorn va aduce și noi responsabilități față de partener sau față de copii. Iar unii nativi pot deveni, în sfârșit, părinți.

Dar nimic nu se va realiza și nu se va întâmpla fără sacrificii, fără opreliști sau renunțări care vor testa voința sau sentimentele nativilor.

Iar unii nativi ar putea decide, în această perioadă de mai bine de 2ani, să se despartă de actualul partener și să se îndrepte spre o nouă iubire sau să aleagă singurătatea.

Dar, până la Crăciun, nicio hotărâre nu va fi definitivă pentru că Mercur, planeta care le guvernează pe Fecioare, va fi în mers retrograd.

Tranzitul retrograd al lui Mercur se va încheia în 23 decembrie, dar planeta Comunicării va rămâne in Săgetător pana în 11 ianuarie 2018.

În cazul Fecioarelor, Mercur în Săgetător va favoriza comunicarea in familie și călătoriile in locurile copilăriei, întâlnirea cu rudele și afacerile de familie.

Mai mult, din 18 decembrie (când va fi Lună Nouă în Săgetător) și până în 23 decembrie, Fecioarele vor putea rezolva probleme vechi legate de o casă, un teren sau o moștenire sau vor putea recupera documente și lucruri pierdute.

În Ajun de Crăciun, Luna se va afla în zodia Pești și va aduce un plus de sensibilitate în relația de cuplu.

CITESTE CONTINUAREA PE PAGINA URMATOARE–>

Publicitate

Dacă vă plac materialele publicate va invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook