Horoscopul saptamanii 18 – 24 decembrie de la Oana Hanganu – Se intampla 4 evenimente astrale majore care vor influenta toate zodiile

BALANTA

Balanțele au o agendă încărcată, dar din 20 decembrie, timp de aproape 3 ani, familia va fi prioritatea lor.

Horoscopul săptămânii 18-24 decembrie pentru zodia Balanță anunță o perioadă foarte solicitantă, în care nativii vor avea multe de completat, de reparat, de renegociat, iar călătoriile nu vor fi lipsite de peripeții.

Dar, cum Jupiter, Marele Benefic, se află în casa Banilor din astrograma lor, iar Venus (care le patronează) se află în cada Comunicării, Balanțele vor putea spune, în Ajun de Crăciun, că tot efortul a meritat.

Vor avea mai mulți bani în cont și mai multe proiecte gata de “lansare” în prag de An Nou. Până atunci, Luna Nouă din 18 decembrie le va aduce multe invitații pentru sărbători, iar Balanțele vor opta pentru cele trimise de vechi prieteni sau foști colegi.

Mercur retrograd în casa Comunicării le face mai nostalgice pe Balanțe și mai dornice de a depăna amintiri la gura sobei decât de a pleca în locuri noi, alături de oameni noi.

Dar, lucrurile se vor schimba după ce Mercur va reveni la mersul direct, în 23 decembrie.

Până atunci, un alt eveniment important va aduce schimbări în viața Balanțelor. Este vorba de intrarea planetei Saturn în zodia Capricorn, în ziua de 20 decembrie.

Saturn va rămâne în Capricorn până în primăvara lui 2020 și va influența sectorul Familiei din astrograma Balanțelor. Schimbările vor fi majore și vor cere timp.

Saturn in Capricorn va afecta viața de familie și relațiile Balanțelor cu rudele, în special cu părinții.

Foarte mulți nativi își vor asuma responsabilități față de părinți (inclusiv financiare), în timp ce alții se vor detașa emoțional de familie sau, din motive obiective (de regulă, profesionale) se vor muta departe de părinți sau vor petrece foarte puțin timp cu aceștia.

Saturn în Capricorn poate să amplifice, în cazul unor nativi Balanță, dorința de a avea propria familie, dar dorința se va îndeplini greu, după multe piedici și încercări.

Un alt efect al prezenței lui Saturn în Capricorn poate fi dorința unor Balanțe de a avea casa lor. Iar pentru îndeplinirea acesteia, nativii vor trebui să facă sacrificii financiare.

Alături de Saturn se va afla, în toată această perioadă, planeta Pluton, care provoacă mari transformări. De fapt, Pluton este în Capricorn din 2008 și va rămâne în aceasta zodie până în 2023.

Articolul continuă după reclame

Ea le aduce Balanțelor multe schimbări de domiciliu sau evenimente care modifică structura și componența familiei.

În 21 decembrie, în Capricorn va veni și Soarele, iar în 25 decembrie, și Venus, planeta Iubirii. Toate acestea anticipează, in cazul Balanțelor, petrecerea unui frumos Crăciun în familie.

SCORPION
Scorpionii trebuie să fie foarte atenți la toate detaliile atunci când acceptă o ofertă sau semnează un contract

Horoscopul săptămânii 18-24 decembrie pentru zodia Scorpion anunță noi oportunități financiare, dar și cheltuieli exagerate, multe dintre ele fiind absolut necesare pentru plata unor datorii.

Oportunitățile financiare pot să apară chiar în jurul datei de 18 decembrie, când va fi Lună Nouă în zodia Săgetător și în sectorul Banilor din astrograma Scorpionilor.

Dar la momentul de Lună Nouă, planeta Afacerilor, Mercur, va fi în mers retrograd în semnul Săgetătorului și tot acolo se va afla și Saturn, care aduce piedici și provocări.

Din acest motiv, Scorpionii care primesc o ofertă de muncă în această perioadă trebuie să citească foarte atent orice contract, dar și să afle cât mai multe informații despre posibilul angajator.

Astfel, se vor feri de surprize neplăcute și de dezamagiriri ulterioare legate de plata salariului cu întârziere sau de nerespectarea contractului.

Mercur va reveni la mersul direct în ziua de 23 decembrie și, până în 11 ianuarie 2018, le va aduce Scorpionilor noroc în plan financiar. Deocamdată, Mercur retrograd va provoca unele încurcături, dar va avea și efecte pozitive, incurajandu-i pe nativi să reia legatura cu foști colegi sau să relanseze vechi proiecte și afaceri.

În 20 decembrie, Saturn va părăsi zodia Săgetător și va ajunge în Capricorn, unde va rămâne aproape 3ani.

În acest timp, le va cere Scorpionilor să dea dovadă de multă seriozitate, de maturitate și responsabilitate în tot ceea ce este legat de comunicare, afaceri sau contracte, dar și în relațiile cu frații sau vecinii.

Scorpionii trebuie să fie foarte atenți la toate clauzele din contractele pe care le semnează, în special dacă acestea au caracter financiar, eventualele încălcări ale prevederilor contractuale fiind mai aspru sancționate.

Nativii care au luat (sau vor lua) credite pe care nu le pot rambursa trebuie să fie foarte atenți la aspectul menționat!

CITESTE CONTINUAREA PE PAGINA URMATOARE–>

Publicitate

Dacă vă plac materialele publicate va invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook