Horoscopul saptamanii 18 – 24 decembrie de la Oana Hanganu – Se intampla 4 evenimente astrale majore care vor influenta toate zodiile

Saturn în Capricorn va acționa împreună cu Pluton, planeta Transformării, aflată în această zodie încă din 2008.

În 21 decembrie, în Capricorn va ajunge și Soarele, iar acest moment le poate aduce nativilor invitații, oferte sau călătorii, pentru care Venus (aflată în casa Banilor) le va cere să facă o serie de cheltuieli suplimentare sau neprogramate.

Dar prezența Soarelui și a planetelor Saturn și Pluton în Capricorn va influența și relația nativilor Scorpion cu frații sau cu vecinii. S-ar putea ca Scorpionii să își viziteze frații sau să petreacă sărbătorile împreună cu aceștia.

Relația Scorpionilor cu frații lor va fi marcată, până în 2020, de Saturn. Acesta le va cere nativilor să gestioneze cu maturitate relația cu frații și să renunțe la conflicte sau va provoca diverse situații în care Scorpionii vor trebui să intervină și să își ajute rudele.

În ziua de 25 decembrie, în Capricorn va ajunge și Venus care va consolida sau, după caz, va reface armonia în relațiile Scorpionilor cu familia. Dar despre toate acestea, veți afla mai multe din horoscopul săptămânii viitoare.

SAGETATOR

Săgetătorii au chef de cuceriri, vor să arate perfect și nu fac economii atunci când e vorba de un nou look.

Horoscopul săptămânii 18-24 decembrie pentru zodia Săgetător anunță schimbări în plan personal, noroc în iubire, dar și nehotărâre în afaceri și provocări legate de bani și de obligații financiare.

Luna Nouă din data de 18 decembrie le va aduce Săgetătorilor vești sau informații utile, pe baza cărora aceștia vor putea lua decizii importante în plan personal.

Dar, cum la momentul de Lună Nouă, Mercur va fi retrograd, nativii ar trebui să verifice toate informațiile și, în cazul unor parteneriate, să se aștepte și la renegocieri, răzgândiri sau alte schimbări ulterioare.

Mercur, planeta Comunicării, va reveni la mersul direct în ziua de 23 decembrie și va rămâne în Săgetător până în 11 ianuarie 2018.

Articolul continuă după reclame

Cu Mercur în zodia lor, Săgetătorii vor avea chef de socializare și distracție, iar cum tot în zodia lor se va afla și Venus, planeta Iubirii, mulți nativi vor avea chef se flirt și cuceriri.

Mai mult, Mercur retrograd îi va îndemna pe unii nativi să reia legătura cu un fost partener, punând, astfel, în pericol, actuala relație. Întoarcerea la un fost partener nu va fi o soluție perfectă nici pentru nativii singuri. După ce Mercur va reveni la mersul direct, mulți dintre ei vor regreta alegerea făcută.

Prudență și responsabilitate li se recomandă Săgetătorilor și în plan financiar, mai ales după data de 20 decembrie. Atunci, Saturn, “Profesorul zodiacului” va intra în Capricorn, unde va rămâne timp de aproape 3 ani.

Saturn în Capricorn va influența casa Banilor din astrograma nativilor Săgetător. În general, ei sunt optimiști, iubesc riscul și aventura, iar planeta Jupiter (Marele Benefic din astrologie) le poartă noroc.

Noroc vor avea și în următorii ani, dar prezența lui Saturn in Capricorn le va aduce provocări pentru a-i învăța să fie mai chibzuiți și mai realiști.

De exemplu, unii Săgetători vor avea de plătit datorii de care au uitat sau datorii făcute de alte persoane, pentru care nativii au avut rol de girant.

Sau banii vor ajunge în conturile lor, însă vor fi obținuți mai greu, cu mai multă muncă sau vor ajunge cu întârziere. În acești aproape 3ani, Săgetătorii vor învăța să fie mai responsabili atunci când gestionează resursele lor sau resursele altora.

Acum, în prag de Crăciun, nativii Săgetător vor fi ajutați de astre să câștige mai mulți bani, așa cum anticipează intrarea Soarelui în Capricorn și în sectorul financiar din astrograma lor.

Dar, cum Venus (planeta Frumuseții, nu doar a Iubirii) va fi în zodia lor până în 25 decembrie, Săgetătorii vor da (mulți) bani pe imagine. La urma urmei, ei sunt cuceritorii zodiacului și vor să arate perfect.

CITESTE CONTINUAREA AICI: /huff.ro

Publicitate

Dacă vă plac materialele publicate va invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook