Horoscop Minerva pentru săptămâna 7-13 ianuarie 2018. O zodie are zile furtunoase

Publicitate

GEMENI

În general, cariera lor va fi stabilă, şi oarecum fără echivoc, astfel încât să îşi poată permite să-şi folosească energia în chestiuni personale acum. Finanţele lor vor fi stabile, însă nu vor avea parte de câştiguri majore în ianuarie.

Publicitate

Dacă nu sar calul în ce priveşte cheltuielile, ar trebui să le fie bine. În schimb, vor avea multe oportunităţi de socializare în această lună, deci să fie pregătiţi să economisească pentru aceste momente! În această situaţie le-aşi sugera să fie atenţi ce fac, deoarece pot cădea în propria lor capcană.

Publicitate

Pentru alţii se închid o serie de uşi, dar se deschid altele, aşa că nu trebuie să spetească muncind. Au o energie debordantă şi vor simţi nevoia de mişcare, astfel că seara va fi una excelentă pentru a dansa sau chiar să dea o petrecere pentru prieteni. Dacă dansul nu este pe gustul lor, apropierea de foc îi va face să se simtă vii, că trăiesc viaţa a intensitate maximă.

Publicitate

Relaţional, lucrurile nu sunt nici ele prea clare. Au avut parte de multe activităţi plăcute în ultimul timp şi par să găsească entuziasm oriunde s-ar uita. Posibil să fi fost întâlniri, să fi flirtrat şi să fi fost romantici, în general.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare—>

Publicitate

Dacă vă plac materialele publicate va invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook