Horoscop Urania 23 – 29 septembrie 2017: O săptămână cu supărări, reacţii de orgoliu şi cumpene în căsnicie

Capricorn
Între 23 și 25 septembrie, dimineața, etapă în care nativii pot trăi sentimente diferite: unele de simpatie, comuniune și empatie cu persoanele apropiate lor și altele, de antipatie, nemulțumire, iritare și respingere, în funcție de felul în care se vor purta și cum vor reacționa respectivele cunoștințe față de problemele nativului.

Capricornii vor fi nemulțumiți că nu pot vorbi sincer, deschis cu unul sau cu mai mulți prieteni și că trebuie să facă slalom printre sensibilitățile, orgoliile și interesele acestora. Între 25 septembrie, după ora 07:01′, și seara zilei de 27 septembrie, Capricornii se vor concentra pe strategii personale și pe abordarea corectă și legală a unor situații de viață a căror rezolvare intră în contradicție cu mentalitatea sau cu concepția lor de viață, cu educația și convingerile morale, profesionale, religioase.

Din când în când, ei se vor bloca, negăsind, în ciuda frământărilor interioare, răspuns la toate întrebările, de unde și nevoia lor de a se sfătui cu cineva. Între 27 septembrie, după ora 19:24′, și 29 septembrie, perioadă mai calmă, în care nativii vor fi mai cerebrali dar și mai determinați. Va fi o etapă a coagulării unor intenții, comportamente și decizii importante de viață; în ajutor le vor veni cărțile, manualele și publicațiile de specialitate din a căror consultare, în chestiunile cu care se confruntă, vor identifica idei și sugestii noi, interesante, utile.

Acești nativi ar trebui să se aștepte la un eveniment cu aspect de surpriză, la o întorsătură de situație care poate viza, de la caz la caz, cariera, autoritatea publică, funcția sau familia, casa, patrimoniul ori, și pe unele și pe altele. Latura pozitivă ar trebui să se manifeste pe casa a X-a a afirmării prin meserie, latura vulnerabilă va fi legată de gospodărie și bunuri. În unele situații poate izbucni o dispută stridentă între ei și rudele cu care intră în conflict de interese.

Varsator
Între 23 și 25 septembrie, dimineața, Vărsătorii vor dezvolta ambiții născute din dorința de a se afirma, de a-și demonstra valoarea, de a da o replică celor care nu au încredere în capacitatea lor, de a-și lua revanșa. Între 25 septembrie, după ora 07:01′ și seara zilei de 27 septembrie, nativii vor cultiva relațiile care le insuflă siguranță de sine, entuziasm față de un proiect de-al lor și se vor dovedi refractari față de cei care îi contrazic și se arată sceptici față de inițiativele lor.

Vărsătorii pot face cunoștință cu „figuri importante”: oameni cu funcție, cu rang înalt în stat sau cu o pregătire specială (autorități într-un domeniu). Nu toate dialogurile cu aceștia îi vor entuziasma; de exemplu, cele în care vor fi corectați, atenționați sau priviți cu reticență ori chiar cu spirit critic, îi vor revolta și-i vor enerva, provocându-le Vărsătorilor reacții neașteptate (trântitul ușii ar fi o ipostază). Între 27 septembrie, după ora 19:24′, și 29 septembrie, plăcere, cultivată uneori teatral, de a se izola, dar nu și de a se închide în sine. Cel mai des, ei vor recurge la această strategie de izolare de restul lumii și, mai ales, de mediul familial solicitant, pentru a-și pune ordine în gânduri, pentru a analiza evenimentele de dată recentă și a trage o concluzie pertinentă. Uranus, Guvernatorul lor, va fi angajat, întreaga săptămână, într-o opoziție cu Jupiter, ultima pentru mult timp de acum încolo, pe direcția Berbec/Balanță, care va marca sectorul comunicării (de unde și conotația furtunoasă și bizară a dialogurilor) și casa a IX-a, a studiilor înalte. Este evidentă uriașa contradicție interioară care, pentru unii, mai puțin consolidați interior, poate lua aspectul unei crize existențiale, iar pentru alții poate reprezenta substratul astral pentru decizii care îi vor uimi (sau speria?!) pe cei din jur. Bine ar fi, totuși, să nu se lase duși de valurile acestui moment astral fulminant.

Pesti
Între 23 și 25 septembrie, dimineața, meditații filosofice, rugăciune, lecturi speciale care îi strămută într-un univers rupt de contingent. Peștii își vor dori să evadeze, pentru a se liniști sau pentru a se regăsi pe sine, după momente de încercare intensă, prin activități care le vor da satisfacții sau le vor compensa, prin satisfacții intelectuale și bucurii spirituale, nemulțumirile cotidiene. Este clipa lor de fericire când vor înota în ape astrale. Între 25 septembrie, după ora 07:01′ și seara zilei de 27 septembrie, se va pune problema unor decizii și acțiuni care privesc sfera vieții profesionale. Unii vor primi funcții, alți atribuții speciale de serviciu; firește, dacă există o logică personală (vârstă adecvată, pregătire necesară, experiență, etc.). Toate acestea nu se vor desfășura repede și ci vor fi însoțite de audieri, negocieri, interviuri, angajamente, analiza unui portofoliu de cerințe și condiții, stipulate într-un contract ce nu e nevoie să fie semnat în acest răstimp dar a cărui negociere ar trebui să se încheie, cel puțin în datele esențiale, până pe 30 septembrie, când Mercur, planeta negocierii, va părăsi casa a VII-a a contractelor, ce facilitează discuțiile pe această temă. Între 27 septembrie, după ora 19:24′, și 29 septembrie, unele persoane vor avea tendința de a se delimita de unele cunoștințe ori de a elimina, din proiectele comune, persoanele care nu se ridică la nivelul exigențelor. Soarele, intrat de curând în casa a VIII-a beneficilor ce decurg din bunăvoința unor persoane și instituții, va lucra în favoarea nativilor, alături de Jupiter (planeta sumelor mari de bani, a averii ori a generozității dar și a gesturilor legale sau a cadrului juridic ce le consfințește) care mai stă în acest sector până pe 10 octombrie a.c., patronând un potențial avantaj material. Atenție: unele câștiguri pot apărea ca o surpriză, altele pot genera, însă, până la deplina lor rezolvare, surprize, condiții ciudate sau chiar conflicte.
Sursa: www.kfetele.ro
Articol preluat integral cu acord scris.

Publicitate

Dacă vă plac materialele publicate va invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook