Horoscop Urania. Previziuni astrologice pentru perioada 7 – 13 octombrie 2017. Jupiter va intra în zodia Scorpionului

Publicitate

Leu
În primele ore ale nopții de 7 octombrie, conflictele de idei pot continua în acest răstimp, chiar dacă el nu corespunde perioadei active din zi, ecoul evenimentelor și preocuparările pe care le generează acaparâdu-le gândurile.

Între 7 octombrie, după ora 02:56′, și zorii zilei de 9 octombrie, efort de a se „ține” bine, de a nu ceda în fața presiunilor, de a riposta calm, dând impresia de siguranță, oricărei provocări. Ambiție și efort de autoritate în activitățile profesionale sau publice. Între 9 octombrie, după ora 04:45′, și dimineața zilei de 11 octombrie, dispute cu prietenii, cu persoana dragă lor sau cu copiii.

Leii vor fi plini de contradicții în ceea ce vor afirma sau susține spre uimirea dar și spre enervarea celor din jur care vor sesiza inadvertențele sau exagerările lor și nu vor ezita să le atragă atenția asupra acestui aspect; de parcă Leii, ar ține cont, în acest răstimp, de părerea cuiva! Pe 10 octombrie, la ora 17, Jupiter va intra în zodia Scorpionului, semn pe care îl va străbate până pe 8 noiembrie 2018, și care se va plasa, în tranzitul său,

în casa a IV-a, răscolind, până la începutul lunii noiembrie 2018, relațiile de familie și punând la încercare unul sau mai multe factori ce privesc patrimoniul, statutul imobiliar (sau funciar), precum și aspectele mai subtile ce țin de educație, de moștenire, de mentalitate. În acest ultim context, Jupiter va provoca reașezări majore de atitudine și viziune față de familie și avere și față de valorile fundamentale ale vieții.

Între 11 octombrie, după ora 06:39′, și dimineața zilei de 13 octombrie, stări proaste de natură digestivă, osoasă, reumatică, dispoziție generală morocănoasă, activități executate fără tragere de inimă. În restul zilei de 13 octombrie, după ora 09:41′, Luna va străbate zodia lor natală, dându-le multă energie, implicare, activism sau chiar înflăcărare, în funcție de provocare; orgoliu trăit la cote maxime.

Fecioara
În primele ore ale nopții de 7 octombrie, prelungirea, în plan interior, a preocupărilor legate de o problemă materială sau bănească; efortul de a intra în normalitate se va lovi de împrejurări ciudate care par să reediteze situații pe care le-au trăit și în trecut. Între 7 octombrie, după ora 02:56′, și zorii zilei de 9 octombrie, nativii vor dori să se calmeze, să-și tempereze reacțiile și impulsurile stârnite de un mod de viață stresant, epuizant sau enervant; principala lor preocupare va fi să elimine elementele nesigure, îndoielnice sau inexacte care denaturează o chestiune de fond prin prea multe ipoteze. Între 9 octombrie, după ora 04:45′, și dimineața zilei de 11 octombrie, mulți nativi vor fi angrenați în evenimente mediatizate care îi vor arunca în prim-planul atenției pubice. Posibilă confruntare de opinii contradictorii cu unul sau mai mulți membri de familie pe chestiuni de principiu, de morală sau de atitudine. Pe 10 octombrie, la ora 17, Jupiter va intra în zodia Scorpionului, semn pe care îl va străbate până pe 8 noiembrie 2018. Marele Benefic își va pune amprenta astrală când mai bine, când mai rău, pe tot ceea ce privește comunicarea, învățătura, examenele și deplasările. Între 11 octombrie, după ora 06:39′, și dimineața zilei de 13 octombrie, stinghereală, stângăcie sau rezervă manifestată față de unii cunoscuți, mai ales dacă, de la un timp, aceia le-au zdruncinat încrederea. În restul zilei de 13 octombrie, după ora 09:41′, parcurs mobilizator: în sufletul Fecioarelor se va naște dorința de putere, de revanșă sau de a demonstra cine sunt și ce pot realiza. Nota generală a săptămânii va fi dată de cuplul Venus/Marte care le tranzitează casa I și care îi va face pe nativi preocupați doar de viața lor, de persoana lor, de problemele lor, vădind, uneori, egoism. Interes pentru probleme administrative care nu se armonizează prea lesne cu dorințele sau interesele rudelor sau ale partenerilor de viață.
Citeste continuarea pe pagina urmatoare===>

Publicitate

Dacă vă plac materialele publicate va invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook