Horoscopul toamnei de la astrolog Elena Bunescu. Află cum vei sta cu dragostea, banii, cariera şi sănătatea în urmatoarele 3 luni

Publicitate

Horoscopul toamnei 2017 – BALANȚĂ
DRAGOSTE: Lunile de toamnă te vor ajuta să te lămurești care sunt oamenii care îți respectă sentimentele și ce loc merită aceștia în viața ta. Vei avea și curajul necesar pentru a lua decizii conforme cu descoperirile făcute. Această tendință nu se oprește aici, va continua și anul viitor, așa că vei avea timpul necesar pentru a face ordine în viața sentimentală.

CARIERĂ: Septembrie poate fi o lună mai aglomerată la locul de muncă, din cauza unor complicații provocate de alții, pe care trebuie să le rezolvi tu cu cea mai mare atenție. În octombrie te vei bucura de mai puține probleme la job și de mai multă simpatie din partea colegilor și a superiorilor.

A doua jumătate a lui octombrie coincide cu debutul unei perioade în care vei fi mai concentrat(ă) pe ceea ce ți se cuvine și vei avea grijă să și obții.
SĂNĂTATE: Septembrie poate aduce numeroase situații în care îți vei pune întrebări și va trebui să și găsești răspunsuri la ele, ca să poți înțelege ce se petrece și ce ai de făcut.

În octombrie vei avea un context favorabil pentru vindecare, pe probleme punctuale. Din octombrie încolo va trebui să fii mai atent(ă) la alimentație, la limitarea unor pofte pe care acum le redescoperi și nu vrei să le ții sub control.
BANI:

Evenimentul major al acestei toamne se petrece în prima decadă a lunii octombrie și va produce efecte cel puțin vreme de un an. Vei simți nevoia să obții mai mult, să îți diversifici sursele de venit, ca să te asiguri că vei trăi mai bine.
Horoscopul toamnei 2017 – SCORPION

DRAGOSTE: Luna septembrie te poate transforma într-o ființă greu de suportat, din cauza nesfârșitelor îndoieli și lamentări. Până la finalul lunii noiembrie va continua seria complicațiilor care te-au îndepărtat de cei dragi. Prima parte a lunii octombrie va aduce o revigorare generală, care poate avea o influență benefică și asupra relațiilor cu cei dragi.
CARIERĂ: Ceea ce ai reușit să obții în lunile de vară va fi foarte greu să îți ia cineva. Însă în primele zile din septembrie ai putea ajunge la concluzia că nu a meritat să faci asemenea eforturi, fiindcă nu ai obținut mare lucru. În octombrie și noiembrie vei reveni la gânduri mai bune, dar ambiția nu va nici pe departe la cotele din vară.
SĂNĂTATE: Până la începutul lunii octombrie te vei lupta cu aceleași probleme provocate de alimentație și de obiceiuri toxice care ți-au creat numeroase neplăceri. Luna noiembrie vine însă cu vești bune: vei intra într-o perioadă de revitalizare, de regăsire a echilibrului general.
BANI: Nu s-au încheiat problemele financiare și nu se vor încheia nici în lunile de toamnă. Continuă tendința de a cheltui pe lucruri inutile, de a plăti pentru lucruri care îți fac rău și de a-ți risipi rezervele financiare pe te miri ce. Te vei trezi destul de târziu la realitate și abia în lunile de iarnă vei lua măsurile necesare pentru a stopa acest comportament nesăbuit.
Citeste continuarea pe pagina urmatoare===>

Publicitate

Dacă vă plac materialele publicate va invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook