Horoscopul toamnei de la astrolog Elena Bunescu. Află cum vei sta cu dragostea, banii, cariera şi sănătatea în urmatoarele 3 luni

Publicitate

Horoscopul toamnei 2017 – SĂGETĂTOR
DRAGOSTE: Sunt ultimele luni în care poți pune în aplicare concluziile mature la care ai ajuns. Vei avea ocazia să faci tot ceea ce ai amânat, din cauza nesiguranței sau a unor obstacole pe care de acum înainte le vei ignora, pentru că le vei vedea la adevăratele lor dimensiuni.

CARIERĂ: Septembrie este o lună importantă pentru evoluția ta profesională. Vei avea ocazia să revii asupra unor decizii, să le analizezi cu mai multă atenție și în multe cazuri să te răzgândești. În octombrie vei beneficia de o imagine bună, care se poate concretiza și într-o poziție mai avantajoasă la locul de muncă.

Această tendință va fi valabilă și în noiembrie, dar va fi mai discretă și mai greu de valorificat.
SĂNĂTATE: Ai ajuns la capătul puterilor, dar te-ai ridicat și vei merge mai departe cu forțele înnoite de experiențele pe care le-ai trăit. În octombrie incepe o perioadă destul de problematică; semnalele din partea propriului organism vor fi mai discrete, dar trebuie să ții cont de ele.

Din noiembrie încolo, vindecarea va fi mai ușoară, pentru că și problemele se vor simplifica.
BANI: Sunt ultimele luni de zburdălnicie financiară, în care mai poți trata acest domeniu cu o oarecare lejeritate. Din noiembrie va începe o perioadă în care pot apărea probleme dintre cele mai ciudate în acest plan, de la furturi la pierderi cauzate de neglijență sau neatenție.

Horoscopul toamnei 2017 – CAPRICORN
DRAGOSTE: Trăiești ultima etapă în care îți mai poți permite o oarecare doză de iresponsabilitate în acest domeniu. Lunile de toamnă vor accentua nevoia de a prețui mai mult oamenii și mai puțin beneficiile pe care le poți obține de pe urma lor. Este o condiție obligatorie pentru a avea reușitele pe care le planifici acum.

CARIERĂ: Te mai bucuri câteva săptămâni de protecția pe care ți-o asigură asocierea cu persoane importante sau buna imagine pe care ai reușit să o păstrezi. La începutul lunii octombrie vei rămâne fără această protecție și va trebui să fii mult mai atent(ă) cu cine te asociezi și în ce te implici.
SĂNĂTATE: Continuă procesul de șubrezire a sănătății care durează de mai mulți ani. Probabil ai luat deja măsuri și știi cum să protejezi. Septembrie și octombrie sunt luni în care această tendință va continua, neschimbată. Din noiembrie va apărea un element nou, greu de gestionat, care vine din profunzimile ființei tale. Pot să apară, timp de mai multe luni, slăbiciuni inexplicabile și simptome ciudate, care te vor pune pe gânduri.
BANI: Nu mai ești în postura celui care primește sau nu mai primești aceleași beneficii fără condiții și responsabilități suplimentare. Resursele proprii trebuie puse la bătaie pentru a le asigura o situație bună celor din familie sau asociaților, în cazul în care ești implicat(ă) în afaceri.
Citeste continuarea pe pagina urmatoare===>

Publicitate

Dacă vă plac materialele publicate va invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook